• Home
  • Știri
  • Dana Nălbaru a vorbit despre noul lor refugiu, pe care soția lui Dragoș Bucur îl numește “locul unde petrec mult timp împreună”. Paradisul de la Moșteni-Greci

Dana Nălbaru a vorbit despre noul lor refugiu, pe care soția lui Dragoș Bucur îl numește “locul unde petrec mult timp împreună”. Paradisul de la Moșteni-Greci

Dana și Dragoș au ales să-și construiască o casă în satul Moșteni-Greci, din județul Argeș. Prin intermediul canalelor lor de social media, au împărtășit imagini ale noii lor locuințe și activitățile desfășurate acolo.

Într-un vlog recent postat pe YouTube, Dragoș a povestit despre experiența de a-și construi casa la țară. El a exprimat dorința de a găsi un loc liniștit pentru a se relaxa și pentru a oferi copiilor un mediu sigur de joacă.

Dana a prezentat casa și activitățile de la țară pe Instagram, menționând că locuința lor este gata și că petrec mult timp acolo. Au o livadă cu multe fructe, iar Dana a făcut pentru prima dată gem de prune, cu ajutorul vecinei, doamna Ina.

Au avut ajutor și din partea unor prieteni, cum ar fi domnul Dan, care a făcut focul, și Anda, care le-a pregătit o cafea. Viața lor la țară este plină de bucurie alături de familie și prieteni, savurând fructe proaspete din propria livadă.

Grădina lor este plină de fructe, iar în acest an au încercat să facă gem de prune pentru prima dată. Deși prunii lor nu erau ideali pentru gem, vecina lor, doamna Ina, le-a oferit prune mari și suculente. În schimb, le vor oferi mere din recolta bogată de anul acesta.

Sunt recunoscători pentru ajutorul primit. Domnul Dan s-a ocupat de foc, Dana a amestecat din când în când în tuciul plin cu prune, iar Anda le-a pregătit o cafea delicioasă. Viața este frumoasă când o trăiești alături de familie, prieteni și fructe proaspete din livadă.

În imagini postate online, Dana este surprinsă pe prispa casei, iar sufrageria lor are o sobă, creând un aer rustic. Dragoș apare în fotografii conducând un tractor și spărgând lemne.

Dragoș se pregătește să revină la PRO TV cu emisiunea “Visuri la cheie,” alături de colegii săi pentru cel de-al zecelea sezon al show-ului. Echipa aduce emoție și speranță familiilor care au nevoie, străduindu-se să inspire și să depășească așteptările în fiecare sezon. Poveștile familiilor întâlnite de-a lungul anilor îi impresionează și îi sensibilizează, demonstrând cât de puternice pot rămâne în fața dificultăților vieții.

Echipa “Visuri la cheie” dorește să inspire speranță și să demonstreze că există oameni buni în lume, fiecare poveste fiind unică și emoționantă.


Distribuie