• Home
  • Știri
  • Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă intervenție estetică: „M-am ferit de lifting facial”. Suma uriașă pe care a dat-o

Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă intervenție estetică: „M-am ferit de lifting facial”. Suma uriașă pe care a dat-o

Daniela Gyorfi a dezvăluit că a apelat din nou la medicul estetician pentru a arăta și mai bine. Artista în vârstă de 54 de ani și-a făcut, de-alungul timpului, mai multe operații estetice pentru a se simți bine în pielea ei.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Daniela a vorbit despre noua intervenție pe care a suferit-o, explicând că e vorba de o procedură non invazivă.

Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică
Daniela Gyorfi a precizat că îi este teamă să își facă lifting facial, astfel că a preferat să apeleze la o intervenție non-invazivă, o procedură nouă.

Cântăreața a povestit că și-a făcut noua intervenție estetică la o clinică din Timișoara.

„Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață(…) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima. (…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări”, a explicat Daniela Gyorfi.

„Procedura e foarte mișto, nu te doare atât de tare. Mi-a pus 5-6 fire care vin ca un fermoar, să țină pur și simplu fața. După care mi-a pus niște fire cu colagen, după care mi-a îndreptat buzele tot din fire șii ca să poată să îmi dea acel restart mi-a făcut mezoterapie pe gât și pe față pentru că mezoterapia este foarte importantă”, a povestit cântăreața.

Cât a costat intervenția estetică
Pentru această intervenție estetică, artista a scos din buzunar o sumă deloc de neglijat. Daniela Gyorfi a dezvăluit că întreaga procedură a costat-o 5.000 de euro.

„Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci ani de zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin”, a afirmat cântăreața la XNS.

Însă, Gyorfi a precizat că ar trebui să își facă încă o operație de schimbare a implanturilor mamare, dar o evită pentru că îi este teamă de anestezia generală.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și