• Home
  • Știri
  • De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu. Secretul din spatele deciziei de la Pro TV

De ce au mutat-o producătorii Vocea României pe Theo Rose cu Horia Brenciu. Secretul din spatele deciziei de la Pro TV

Horia Brenciu și Theo Rose împart scaunul în cel mai nou sezon Vocea României, care a început vineri, 8 septembrie, pe Pro TV. Anul trecut, artista a făcut echipă cu Smiley, care acum se bucură că are din nou monopolul asupra scaunului roșu.

Așa cum s-a observat atât în mediul online cât și pe scenă, Theo și Brenciu formează un cuplu ce pare a fi imbatabil. Se înțeleg din priviri, iar muzica vorbește pentru ei. Invitată în podcastul „Lucruri Simple”, artista a vorbit puțin despre echipa pe care o fac la celebrul show de talente și a dat de înțeles că mutarea făcută după plecarea lui Denis Roabeș, solistul The Motans, prin alăturarea ei cu Horia Brenciu o pune mai mult în valoare.

Theo Rose, despre revenirea la Vocea României alături de Horia Brenciu
Întrebată de Horia Brenciu dacă se simte împlinită pentru că s-a întors la Vocea României, artista a răspuns: „Cu totul. Nu am nici măcar un regret”.

„Mi se pare fascinant și pare că e ca un făcut că au venit niște voci atât de diferite, atât de speciale. Oamenii or să vadă că în echipa noastră s-au adunat niște voci foarte speciale. Și toți vin din alte zone, toți au avut repere diferite. E exact pe inima mea, e exact așa cum mi-am dorit”, a precizat Theo Rose.

Îndrăgita cântăreață a dezvăluit că echipa de la„Vocea României” se aștepta să iasă o nebunie din unirea lui Horia Brenciu cu Theo Rose, cei doi fiind cunoscuți pentru firile lor exuberante.

„Pentru toți cei de acolo, părea că noi doi în combinație vom fi mult prea mult pentru acest show. Că ei știau dinainte că Horia vorbește mult, astalaltă o să ia foc de la Horia, o să facă și ea circ, o să fie zăpăceală. De fapt, nu e deloc așa. Mie mi se pare că asta e cheia”, a mărturisit Theo.

Cum se înțelege Theo Rose cu Horia Brenciu pe scaunul dublu
Artista este de părere că această formulă este una câștigătoare pentru că se completează perfect, deși sunt foarte diferiți.

„Singură acolo nu cred că s-ar fi întâmplat lucrurile astea atât de frumos. Asta pentru că fiecare dintre noi și-a creat un anumit tip de relație cu toți cei de acolo. Sunt foarte diferite relațiile pe care noi le avem. Tu îți permiți niște lucruri cu unii dintre ei, pe care eu nu mi le permit, și probabil că asta nu se va întâmpla. Și diferența asta: eu sunt femeie, tu ești bărbat, clar ne raportăm diferit la oameni”, a explicat Theo Rose.

„Faptul că tu începi o glumă și îmi dai șansa să o termin și facem tot ce se poate mai bine din gluma aia, sau tu începi o pledoarie și aia mă inspiră și dau și eu mai departe și o facem să fie cea mai convingătoare și să luăm concurentul de cele mai multe ori, că așa s-a întâmplat, asta mi se pare extraordinar. Iar eu în tine regăsesc o figură paternă”, a mai spus artista.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și