• Home
  • Știri
  • De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea în ultimii ani. A spus adevărul despre lupta cu kilogramele: „Efectiv nu mai pot…”

De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea în ultimii ani. A spus adevărul despre lupta cu kilogramele: „Efectiv nu mai pot…”

Gabriela Cristea, 49 de ani, are o carieră de succes și o familie minunată. Prezentatoarea tv formează un cuplu cu Tavi Clonda și împreună au două fiice, pe Iris și Victoria. În ultimii ani, vedeta s-a îngrășat câteva kilograme, iar intenautii au criticat-o pentru acest lucru.

Invitată în podcastul moderat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a vorbit despre lupta cu greutatea și a explicat de ce s-a îngrășat în ultimii ani. Vedeta a fost criticată de multe ori de internauți din cauza kilogramelor în plus. Gabriela Cristea a urmat tratamente hormonale pentru a rămâne însărcinată.

De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea în ultimii ani
Gabriela Cristea se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Prezentatoarea de la Antena Stars este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe minunate. Invitată în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus. În ultimii ani, vedeta s-a îngrășat câteva kilograme, iar unii internauți au criticat-o aspru din această cauză.

Vedeta a explicat că, înainte de a deveni mamă, a urmat tratamente hormonale pentru a rămâne însărcinată. Ulterior, a adus pe lume două fetițe, iar prioritățile au fost altele. Gabriela susține că îi este foarte greu să urmeze o dietă, iar mărturisește că este multumită de felul cum arată. Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus’, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.


Distribuie