• Home
  • Știri
  • De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia: „Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”

De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia: „Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, tânărul artist a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de fiica Andreei Esca. Mario Fresh a povestit și despre despărțirea prin care au trecut vara trecută, dar și cum s-au cunoscut în urmă cu șase ani.

De ce s-au despărțit Alexia Eram și Mario Fresh
„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea.

De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult.

Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu!

Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta’, a declarat Mario Fresh pe YouTube.

„Eu nu am văzut o femeie care să poată să iubească atât o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească, nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală’, a mai povestit cântărețul.

Care sunt motivele de ceartă dintre Alexia Eram și Mario Fresh
Mario mărturisește că uneori neînțelegerile pornesc de la faptul că el are un program foarte încărcat și lipsește de la evenimentele importante din viața ei.

„Câteodată își dorește mai mult din cât pot să ofer pentru că nu-mi permite timpul sau cariera. «Fix când voiam să plecăm acolo aveai repetiții», lucruri de genul. Uite, nu am putut să merg la ceremonia de premiere în Anglia, acum recent.

Era fix ziua aia liberă în care eram extenuat. Și acolo a fost o problemă că s-a semisupărat. Și i-am zis: nu mai pot, o să cedez, o să-mi cadă ficatul direct. Am avut vara asta vreo 2-3 zile de calupuri de două zile de nedormit. Nu credeam că atât de tare poți să te autodistrugi. Nu mai eram om’, a povestit Mario.


Distribuie