• Home
  • Știri
  • De ce se pune o moneda de 50 de bani intr-un colt al casei

De ce se pune o moneda de 50 de bani intr-un colt al casei

Pune o monedă de 50 de bani aici și uite ce se întâmplă. Incredibil! Tu ai știut de asta până acum?

Este vorba despre domeniul Feng Shui. Acest fenomen a devenit din ce în ce mai mediatizat în ultimii ani. Se pare că dacă pui anumite obiecte în anumite locuri din casă poși aduce schimbări majore în viața ta. Fie că vorbim despre bani, liniște sau iubire. Feng Shui este arta prin care oamenii pot aranja spațiul de la birou sau de acasă cu scopul de a îmbunătăți diferite aspecte ale vieții.

În acest articol ne interesează zona banilor, care se află în fiecare cameră, dar în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa încăperii. Așadar, dacă dorești să afli colțul unde trebuie să pui moneda de 50 de bani, trebuie să intri pe ușă și să observi care este cel mai îndepărtat colț la stânga, acolo îți poți construi colțul banilor.

Elementul Fenf Shui specific banilor este lemnul, dar o adeptă a numerologiei a încercat o metodă nouă care a dat rezultate în viața ei, ea a pus în acel colț o monedă care conținea cifra 5, deși poate fi și o bancnotă, nu contează.

De ce este atât de importantă cifra 5?

În numerologie, cinciul înseamnă strălucire, succes și bani, iar asocierea de elemente numerologice cu cele de Feng Shui funcționează foarte bine.

Deși mulți nu cred așa ceva, tânăra a încercat acest truc și a spus că a funcționat perfect în viața ei, așa că te sfătuim să încerci și tu, nu ai nimic de pierdut! Apoi revino și spune-ne dacă a funcționat…


Distribuie