• Home
  • Știri
  • Dependența de droguri și alcool și-a pus amprenta pe chipul ei. Kate Moss, de nerecunoscut în cele mai noi imagini

Dependența de droguri și alcool și-a pus amprenta pe chipul ei. Kate Moss, de nerecunoscut în cele mai noi imagini

Dependența de droguri și alcool și-a pus amprenta pe chipul ei. Kate Moss, de nerecunoscut în cele mai noi imagini
Kate Moss a fost, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase femei din lume și un model influent la începutul anilor 2000. Însă anturajul i-a fost aproape fatal. Relația ei cu rockerul Pete Doherty între 2005 și 2009 a costat-o mult: dependența de droguri si faptul că a apărut pe prima pagină a tabloidelor consumând cocaină au lăsat-o fără multe contracte din modelling. Mai mult, era cât pe să o coste custodia fiicei sale. Autoritățile au luat atunci în considerare să îi ia fiica.

Kate Moss consideră că era efectiv vânată de tabloide în acea perioadă. “Mi s-a făcut rău când am aflat și eram destul de furioasă, pentru că toată lumea știa că iau droguri. Așa că faptul că ei s-au concentrat fix pe mine, să îmi ia fiica, asta mi s-a părut un lucru ipocrit”, a spus într-un interviu Kate. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă Kate a pierdut totuși multe contracte cu branduri renumite.

Tabloidul britanic Mirror a publicat un articol, în 2014, în care niște prieteni ai lui Kate susțineau că aceasta consuma atât de multă vodka și cocaină, încât era supranumită “Tancul”.

Deși zilele ei de petrecut au apus, efectul lor este vizibil pe chipul lui Kate Moss. Fostul model, în vârstă de 49 de ani, a fost fotografiat de paparazzi pe străzile din Londra, fumând o țigară. Nemachiată și nearanjată, Kate putea fi cu greu recunoscută.


Distribuie