• Home
  • Sănătate
  • Detoxifierea colonului cu un amestec simplu – Scapă de murdăria din sistemul digestiv

Detoxifierea colonului cu un amestec simplu – Scapă de murdăria din sistemul digestiv

Sănătatea noastră depinde în mare măsură de starea colonului nostru, iar eliminarea mucusului, a acumulărilor fecale și a paraziților este esențială pentru prevenirea și tratarea unor boli grave. Pe parcursul vieții, intestinele noastre procesează cantități impresionante de mâncare și lichide, iar unele dintre aceste reziduuri se pot acumula în stomac și pot afecta negativ organismul.

Constipația frecventă, problemele de metabolism, diabetul, fluctuațiile bruste ale greutății, afecțiunile digestive și renale, precum și diverse probleme de sănătate, de la afecțiuni ale pielii, părului și unghiilor, până la boli grave precum artrita și cancerul, pot fi semne că intestinele noastre nu sunt curate.

Clisma, o metodă tradițională de curățare a colonului, poate acționa doar asupra unei porțiuni mici din acesta, iar tratamentele profesionale necesită timp și costuri ridicate.

Însă, există o rețetă simplă și eficientă pentru detoxifierea colonului, bazată pe făină de semințe de in.

Rețeta pentru curățarea colonului:

Consumați această mixtură în loc de micul dejun, timp de 3 săptămâni.

Săptămâna 1: Amestecați 1 lingură de făină de semințe de in cu 100 ml de chefir. Săptămâna 2: Creșteți cantitatea de făină de semințe de in la 2 linguri și continuați să o amestecați cu 100 ml de chefir. Săptămâna 3: Înlocuiți cu 3 linguri de făină de semințe de in și 150 ml de chefir.

Dacă nu găsiți făină de semințe de in în magazinele din zonă, puteți cumpăra semințe de in și să le fărâmițați foarte fin înainte de a le consuma. Este important să nu depășiți cantitatea necesară pentru o zi, pentru a evita deteriorarea semințelor.

Pe lângă acest amestec, asigurați-vă că beți cel puțin 2 litri de apă pe zi și puteți adăuga și un amestec de apă cu miere de albine pentru un rezultat îmbunătățit.

Această procedură de detoxifiere a colonului ar trebui să fie efectuată o dată pe an, pentru a vă menține sănătatea optimă.

Notă: Articolul este strict informativ și nu poate înlocui sfaturile medicale. În cazul în care aveți probleme de sănătate, vă recomandăm să consultați un medic specialist pentru un diagnostic corect și un tratament adecvat.


Distribuie