• Home
  • Sănătate
  • Detoxifierea cu chefir și semințe de in: Scapă de 7 kilograme în exces și îmbunătățește sănătatea intestinală

Detoxifierea cu chefir și semințe de in: Scapă de 7 kilograme în exces și îmbunătățește sănătatea intestinală

Detoxifierea cu ajutorul chefirului și a semințelor de in poate fi o metodă eficientă pentru a scăpa de kilogramele în exces, de toxinele acumulate în corp și de a îmbunătăți sănătatea intestinelor. Această cură simplă și naturală ajută la eliminarea mucusului, depozitelor fecale și a paraziților din intestine, contribuind astfel la prevenirea și tratarea multor afecțiuni. În acest articol, vă prezentăm cum să efectuați această cură de detoxifiere pe parcursul a trei săptămâni, obținând astfel rezultate semnificative în îmbunătățirea stării de sănătate.

DETOXIFIEREA INTESTINALĂ CU FAINĂ DE SEMINȚE DE IN ȘI CHEFIR:

În timpul vieții, intestinele noastre procesează o cantitate considerabilă de alimente și lichide, adică aproximativ 100 de tone de alimente și 40.000 de litri de lichide pe parcursul a 70 de ani. Din păcate, această activitate poate duce la acumularea a aproximativ 5-7 kilograme de depozite fecale și deșeuri toxice în stomac. Aceste acumulări pot contamina sângele și pot provoca probleme grave de sănătate. Simptomele încărcării intestinale pot include fluctuații în greutate, probleme renale, hepatice, auditive, vizuale, afecțiuni ale pielii și părului, constipație frecventă, tulburări metabolice, diabet și alte boli variate, inclusiv artrită și cancer.

Cura de detoxifiere prezentată aici poate ajuta la curățarea colonului și a intestinelor de mucus, depozite fecale și paraziți, menținând în același timp echilibrul microflorei intestinale. În loc să folosiți clisme costisitoare și laborioase care pot afecta microflora intestinală, această metodă naturală utilizează doar făină de semințe de in, care are proprietăți absorbante și detoxifiante.

BENEFICIILE FĂINII DE SEMINȚE DE IN:

Făina de semințe de in are multiple beneficii asupra sănătății. Aceasta poate absorbi și elimina toxinele din organism, ajutând la reducerea nivelului de colesterol din sânge și având un efect pozitiv asupra reglării metabolismului lipidic. Prin urmare, această metodă de detoxifiere nu numai că ajută la eliminarea excesului de apă și grăsimi din organism, dar și la arderea grăsimilor nedorite.

INDICAȚII PENTRU CURĂ:
Această cură de detoxifiere este recomandată în cazul în care suferiți de:

Greutate corporală excesivă și tulburări ale metabolismului lipidic.
Afecțiuni inflamatorii ale tractului respirator superior și/sau al tractului gastro-intestinal.
Infecții, cistită, boli ale tractului urinar și pielonefrite.
Colită, gastrită, ulcer gastric sau duodenal.
CUM SE EFECTUEAZĂ CURA DE DETOXIFIERE:

Urmați această cură de detoxifiere timp de trei săptămâni, înlocuind micul dejun cu amestecul de făină de semințe de in și chefir în conformitate cu planul de mai jos:

Săptămâna 1: 1 lingură de făină de semințe de in amestecată cu 100 ml de chefir. Săptămâna 2: 2 linguri de făină de semințe de in amestecată cu 100 ml de chefir. Săptămâna 3: 3 linguri de făină de semințe de in amestecată cu 150 ml de chefir.

Asigurați-vă că beți cel puțin 2 litri de apă pe zi și, pentru cele mai bune rezultate, puteți consuma apă cu miere în timpul tratamentului. Este important să pregătiți mereu o porție proaspătă dimineața pentru a evita râncezirea semințelor.

NOTĂ FINALĂ:

Această procedură de curățare a intestinelor ar trebui efectuată doar o dată pe an. Detoxifierea cu chefir și semințe de in poate fi o modalitate naturală și eficientă de a sprijini sănătatea intestinelor, de a elimina kilogramele în exces și de a îmbunătăți funcționarea generală a organismului. Cu toate acestea, înainte de a începe orice program de detoxifiere, este recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră, mai ales dacă aveți anumite afecțiuni sau luați medicamente.


Distribuie