Dieta cu grapefruit. Cum să slăbești în timp record

Unul dintre cele mai populare și mai eficiente fructe în procesul de slăbire este grapefruitul. Acesta are doar 42 de calorii și conține foarte multe substanțe benefice organismului nostru.

Totuși, specialiștii ne avertizează să nu abuzăm de el, iar consumul exclusiv al acestui fruct pentru a grăbi procesul de slăbire ne poate pune în pericol. Grapefruitul este sursă bogată de carbohidrați de calitate, de fibre și vitamina C.

DIETA CU GRAPEFRUIT
Este recomandat ca această dietă să fie urmată cu o alternață de 12 zile și două zile pauză.

Pentru micul dejun puteți consuma o jumătate de grapefruit sau 400 ml suc de grapefruit fără zahăr, suc de grapefruitdouă ouă (preferabil fierte sau omletă) și două feliuțe de șuncă fără grăsime (din carne de pui sau de curcan).

La masa de prânz puteți consuma o jumătate de grapefruit sau 400 ml suc de grapefruit fără zahăr, carne de pui, vită sau curcan (se recomandă fiartă sau pregatită la grill) și salată de legume în orice combinații.

Pentru cină, de asemenea, o jumătate de grapefruit sau 400 ml suc de grapefruit și un fel principal ușor: pește sau o salată simplă din legume proaspete.

Alte recomandări: Puteți mânca suficient la fiecare masă, până simțiți senzația de sațietate. Nu eliminați din alimentele menționate mai sus, deoarece în această combinație au ca efect arderea grăsimilor și asigură organismului necesarul de proteine și carbohidrați.

Grapefruitul deține rolul principal în această dietă, pentru că are rolul de catalizator în procesul de ardere a grăsimilor. Reduceți consumul de cafea, întrucât cofeina va reduce din efectul insulinei, acela de a echilibra procesele de ardere. Încercați să vă limitați doar la o ceașcă de cafea la micul dejun.
Nu mâncați între mese. Dacă respectați combinația de alimente sugerată mai sus, nu ar trebui, teoretic, să simțiți senzația de foame.
Nu consumați dulciuri, pâine, cartofi, însă puteți mânca pe săturate carne slabă (vițel, curcan, pui), salate și legume. Dar fiți atente la combinația de alimente!


Distribuie