• Home
  • Știri
  • Doliu in presa romaneasca. S-a stins fulgerator la doar 54 de ani

Doliu in presa romaneasca. S-a stins fulgerator la doar 54 de ani

Doliu in presa din Romania. Jurnalistul Florin Avram, de la Radio Top 91, s-a stins fulgerator, in aceasta noapte, la doar 54 de ani. Florin Avram s-a nascut la 1 aprilie 1969 si lucra la Radio Top 91 inca de la infiintarea acestuia, in anul 1991.

El coordona departamentul de stiri si, de mai bine de 30 de ani, era vocea care aducea noile informatii locale in casele sucevenilor. Florin Avram era casatorit si avea un baiat.

Comunicatul transmis de Redactia Radio Top Suceava:
”Radio Top Suceava deplinge moartea fulgeratoare a celui care a fost Florin Avram. Florin, care a implinit 54 de ani pe 1 aprilie, a murit in noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2023, fara ca nimic sa fi anuntat acest lucru. Florin a lucrat ca redactor de stiri la Radio Top inca de la infiintarea postului de radio, pe 6 decembrie 1991. Florin a fost un foarte bun coleg, iar marturie in acest sens pot depune zecile de oameni care de-a lungul timpului au lucrat la postul nostru de radio. Florin a fost un om serios, care si-a vazut de fiecare data de treaba lui. Pe linga activitatea la Radio Top, Florin Avram a avut o contributie semnificativa si la redactarea saptaminalului Jupanu`. Radio Top regreta profund pierderea unui coleg deosebit, iar golul lasat de el este greu de crezut ca va putea fi acoperit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”.

De asemenea, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a inceput conferinta de presa de miercuri cu un moment de reculegere tinut in memoria jurnalistului Florin Avram.


Distribuie