• Home
  • Știri
  • Dragoș Bucur a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul prezentator TV: „A fost foarte greu…”

Dragoș Bucur a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul prezentator TV: „A fost foarte greu…”

Dragoș Bucur, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV din România, a ajuns de urgență la spital. El s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin intermediul aparițiilor în cadrul emisiunii „Visuri la Cheie” și nu numai. La filmările producției „Încă două lozuri”, prezentatorul a trecut prin momente destul de dificile, ba chiar a ajuns și la spital.

Producția „Încă două lozuri” va fi difuzată în toate cinematografele din țară pe 27 octombrie, unde îi vom cunoaște pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol.

Pentru că aceste crize de rinichi provoacă dureri insuportabile, vedeta PRO TV a ajuns pe mâinile medicilor. Chiar dacă după astfel de dureri este nevoie de o perioadă de recuperare, Dragoș Bucur a revenit imediat pe platourile d e filmare.

„Pentru mine, cele mai grele secvenţe din film au fost cele filmate la Slatina. Veneam direct de la spital, în mijlocul unei crize de rinichi… Cine a avut vreodată pietre la rinichi, înţelege la ce mă refer când spun greu. A fost foarte greu, noroc cu ţuica băieţilor de la props (n.r. recuzită), care a deschis calea pietrelor către canalizare”, a spus Dragoș Bucur, potrivit cancan.ro.


Distribuie