• Home
  • Știri
  • Emilia Ghinescu dezvăluie ce note a luat la BAC fiica sa, Erika Turcu: „Urmează admiterea…”. Mesajul transmis de artistă

Emilia Ghinescu dezvăluie ce note a luat la BAC fiica sa, Erika Turcu: „Urmează admiterea…”. Mesajul transmis de artistă

Emilia Ghinescu are toate motivele să fie profund mândră! Fiica ei, Erika Turcu, a absolvit cu succes examenul de bacalaureat în această vară, obținând rezultate remarcabile care reflectă efortul depus pe tot parcursul anului. Tânăra s-a dedicat învățării cu devotament, iar mama ei nu încetează să o laude, fapt demonstrat de mesajul recent postat online.

Interpreta de muzică populară a împărtășit o fotografie cu Erika în robe și cu toga, însoțită de un mesaj de susținere. Fiica ei a obținut rezultate excelente la examenul de bacalaureat, ceea ce a umplut-o de mândrie pe Emilia Ghinescu.

Chiar dacă a reușit să treacă peste această provocare, acum adolescenta se pregătește pentru un alt pas crucial în viața ei: admiterea la facultate.

“Bravo, draga mea! Urmează admiterea… îți sunt alături și îți țin pumnii!”, a fost mesajul emoționant al Emiliei Ghinescu alături de fotografia cu fiica ei.

Într-o declarație, Emilia Ghinescu a dezvăluit că Erika intenționează să se înscrie la Facultatea de Medicină. Tânăra pare să aibă planuri mari și își dorește să devină medic estetician.

“Fiica mea mijlocie, Erika, se pregătește pentru admiterea la Facultatea de Medicină. Anul acesta are examen, care este destul de dificil, dar eu am mare încredere în ea, pentru că este o fată extrem de cuminte și foarte inteligentă.

Ea are interes în domeniul esteticii, însă vom vedea cum își va schimba opțiunile pe parcursul facultății, pentru că este obișnuit să exploreze noi direcții. Fiul meu cel mare are 26 de ani și urmează calea IT-ului”, a adăugat cântăreața într-o intervenție pentru televiziune.


Distribuie