10.8 C
Timișoara

Femeie dezvăluie cum a slăbit peste 90 de kilograme cu bomboane

Data:

    Artista de machiaj Pratima Bassi a avut dintotdeauna un dinte de dulce. Dar, când, în urmă cu câțiva ani, greutatea ei a crescut vertiginos la 120 de kilograme datorită dragostei ei pentru ciocolată și prăjiturile umplute cu cremă, newyorkeza de 23 de ani din comitatul Rockland s-a hotărât să slăbească.

    În 2018, s-a angajat să aibă un stil de viață cu conținut scăzut de carbohidrați și să facă antrenamente de 90 de minute de forță de cinci ori pe săptămână. A slăbit 90 de kilograme și a numărat, dar regimul ei sănătos are un element neașteptat: bomboane. În aprilie trecut, ea a aflat că mii de sportivi din comunitatea ei au gustat bomboane Sour Strips pentru un impuls de energie înainte de antrenament.

    Așadar, ea a încercat să mănânce bomboanele acestea cu 20 de minute înainte de antrenamente și aproape imediat a observat o diferență în rezistența ei și rezultatele după exercițiu. Ea a reușit să-și mărească greutatea ganterelor – pe care le folosește pentru ridicări laterale, lungi de mers și genuflexiuni pentru a-și tonifica brațele, picioarele și spatele – de la 20 de kilograme la 35 de kilograme.

    „Știu că [fâșiile] îmi vor oferi energia de care am nevoie pentru a arde mai multe calorii și pentru a ridica greutăți mai mari”, a spus Bassi pentru The Post. Alții de pe TikTok cântă, de asemenea, laudele deliciului tart-dulce, care au atras peste 108 milioane de vizualizări pe platformă.

    O gustatoare nebună de sală și-a încurajat adepții să „facă din Sour Strips pre-antrenamentul tău”, după ce le-a folosit pentru a-și alimenta exercițiile de culturism pentru prima dată în această primăvară. Mărturia ei a videoclipului a obținut 1,6 milioane de vizualizări, împreună cu comentarii de genul „Sunt obsedat de Sour Strips” și „acestea sunt cele mai bune”.

    Maxx Chewning, o personalitate din rețelele sociale, antreprenor și pasionat de bomboane acrișoare auto-descris, a lansat Sour Strips în 2019. În timp ce Chewning este cunoscut, parțial, pentru sfaturile sale de fitness, bomboanele sale nu sunt comercializate pentru șobolanii de gimnastică. Site-ul Sour Strips susține că vin în 12 arome „extreme de acru” și nu au un conținut scăzut de zahăr. Dar, de fapt, zahărul este cel care alimentează pasionații de fitness.

    Un studiu din 2013, realizat de cercetători din Spania, a stabilit că carbohidrații sub formă de zahăr sunt cheia performanței la sală a unui atlet. „Dietele bogate în carbohidrați sunt, de asemenea, recomandate pentru exercițiile de anduranță și ultra-rezistență, deoarece sunt asociate cu rezervele crescute de glicogen muscular (zahăr rezervat în organism), precum și cu debutul întârziat al oboselii”, se arată în concluziile.

    Dieteticianul înregistrat în New Jersey, Cassandra Lepore, a confirmat pentru The Post că bomboanele, indiferent de marcă sau aromă, sunt, de fapt, o sursă decentă de energie înainte de antrenament. „Bomboanele sunt o sursă de carbohidrați simpli, ceea ce înseamnă că se descompune rapid și sunt absorbite rapid în fluxul sanguin, ceea ce, la rândul său, vă crește nivelul de energie”, a explicat Lepore.

    Expertul a remarcat că alternativele mai sănătoase la cofetărie, cum ar fi bananele sau sosul de mere, pot oferi, de asemenea, pasionaților de sport o scânteie de foc care arde grăsimile. Ea a subliniat, de asemenea, pachetele de gel energetic, care sunt populare printre alergătorii de maraton, ca gustări bune înainte de antrenament.

    „Dacă intenționați să finalizați un antrenament de mare intensitate pentru mai mult de o oră”, a continuat Lepore, „atunci ar trebui să consumați cel puțin 30 până la 60 de grame de combustibil rapid și carbohidrați simpli înainte de un antrenament.”

Știri locale

Știri nationale