• Home
  • Știri
  • Fiica Elenei Lasconi a luat o decizie radicală. Totul se dă peste cap acum

Fiica Elenei Lasconi a luat o decizie radicală. Totul se dă peste cap acum

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a anunţat, printr-o nouă postare pe Instagram, că vrea să intre în politică, la scurt timp după postarea prin care şi-a scos mama din cursa pentru alegerile europarlamentare din 2024.

Conducerea USR a luat act de retragerea Elenei Lasconi din fruntea listei de candidați la alegerile europarlamentare, după ce președintele partidului, Cătălin Drulă, i-a cerut să facă pasul înapoi.

Elena Lasconi a stârnit un val de critici după ce a mărturisit că a votat DA la referendumul pentru familie și s-a declarat susținătoarea căsătoriei între bărbat și femeie. Însăşi fiica ei se află la originea scandalului: tânăra a criticat-o dur pe mama ei pe internet, provocând foarte multe reacţii negative.

Aşa a început întregul scandal care a dus la scoaterea Elenei Lasconi, care acum este primar în Câmpulung Muscel, de pe listele USR pentru alegerile europarlamentare. De altfel, Lasconi era cea care deschidea aceste liste, fiind considerată până acum, de colegii din USR, ca fiind o “locomotivă” bună pentru partid.

“Un homofob în minus în Parlamentul European” a fost reacţia fiicei odată ce a aflat decizia partidului.

Cine este Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, primar USR în Câmpulung Muscel
Cine este însă Oana Lasconi? Ea se descrie pe Instagram ca fiind o “anticapitalistă transilvăneană în Paris”. În vârstă de 31 de ani, este o susținătoare a drepturilor LGBTQ+, comunitate din care spune că face parte.

S-a mutat în capitala Franței în urmă cu șapte ani, pentru a-și urma pasiunea pentru gaming. Iar pe contul de Instagram are o seceră şi un ciocan şi se declară socialistă. În ultima postare, Oana Lasconi a transmis că nu exclude ideea de a intra în politică.

Scandalul a stârnit reacţii şi în rândul locuitorilor din Câmpulung Muscel, acolo unde Elena Lasconi a fost aleasă primar.

La referendumul pentru familie, organizat în 2018, au venit la urne peste 3.800.000 de români. 91% dintre ei au votat pentru menţinerea prevederilor constituţionale, fără ca în legea fundamenală să fie precizat clar faptul că doar uniunea dintre un bărbat şi o femeie poate fi considerată căsătorie.


Distribuie