• Home
  • Știri
  • Fiica lui Mircea Goană, Ana Maria, a avut o nuntă ca-n povești. Cum a apărut Andreea Esca la petrecere

Fiica lui Mircea Goană, Ana Maria, a avut o nuntă ca-n povești. Cum a apărut Andreea Esca la petrecere

Ana Maria Geoană, fiica lui Mircea Geonă, s-a măritat în acest weekend cu iubitul ei, Garrett Cayton. Tânăra în vârstă de 27 de ani a avut parte de o nuntă ca-n povești, la Veneția, Italia.

Ana s-a măritat cu tânărul antreprenor cu care are o relație de șase ani. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar de tot ce a fost nevoie pentru marele eveniment s-au ocupat părinții lui Cayton.

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat cu Garrett Cayton
Ana și Garrett au anunțat încă de anul trecut că au ales Veneția ca locație pentru nuntă.

„Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească cum să fie nunta”, povestea Ana Maria Geoană anul trecut pentru Ok! Magazine.

Astfel, cei doi tineri îndrăgostiți au rămas la planul lor și petrecerea a avut loc la un hotel de lux din orașul italian, în acest weekend.

Potrivit Cancan, petrecerea nu a fost una cu dar, așa cum se obișnuiește în România, iar cei care au plătit pentru eveniment au fost părinții mirelui. Și se pare că aceștia au scos din buzunar o sumă uriașă: peste două milioane de dolari.

Conform tradiției americane, invitații au cumpărat pentru miri diferite obiecte dintr-o listă pusă la dispoziție de Ana și Garrett.

Nunta a fost una ca-n povești, durând trei zile. În acest timp, invitații au avut parte de diferite activități, printre care plimbări cu barca pe canalele din Veneția și vizite la diferite muzee.

Andreea Esca, printre invitații la nunta Anei Maria Geoană
La petrecerea organizată la Veneția au participat și câteva personalități din România, printre care Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, dar și Camelia Șucu, fosta soție a omului de afaceri Dan Șucu.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și