• Home
  • Știri
  • Florin Niță i-a îndeplinit cea mai mare dorință soției! Ce i-a spus partenera de viață înainte de primul meci de la EURO 2024: „Așa a fost!”

Florin Niță i-a îndeplinit cea mai mare dorință soției! Ce i-a spus partenera de viață înainte de primul meci de la EURO 2024: „Așa a fost!”

Florin Niță, portarul echipei naționale a României, a îndeplinit cea mai mare dorință a soției sale înaintea Campionatului European din 2024. Într-o discuție cu puțin timp înainte de debutul competiției, portarul i-a făcut o promisiune soției sale, care ulterior a adus o bucurie imensă. Iată ce a povestit Laura Niță pe rețelele de socializare înaintea primului meci al României la EURO 2024.

Laura Niță, soția portarului Florin Niță, a împărtășit un mesaj profund emoționant pe platformele de socializare. Înainte de începerea EURO 2024, cei doi soți au avut o discuție specială. Laura îi mărturisise soțului ei cât de mult își dorește ca România să se califice în turneu – o dorință care a devenit și cadoul pe care și l-a dorit.

Florin Niță a promis că va face tot ce îi stă în putință pentru a îndeplini dorința soției sale, o promisiune care s-a și împlinit. Echipa României s-a calificat în optimile de finală, iar pe 2 iulie va juca împotriva Olandei. În familia portarului domnește o mare bucurie!

Mesajul emoționant al Laurei Niță pe Instagram a subliniat recunoștința ei față de soț și față de echipă pentru împlinirea dorinței sale. Împreună cu copiii lor, Andrei și Maya, se simt mândri de performanța lui Florin, considerat eroul lor și al întregii Românii.

Această poveste de succes a captat atenția multor oameni, iar Laura Niță a mulțumit tuturor celor care au trimis mesaje de felicitare și urări, exprimându-și recunoștința pentru sprijinul primit.


Distribuie