• Home
  • Știri
  • Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea

Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea

Florin Piersic este o figură luminoasă în lumea artistică românească, iar îngrijorările legate de starea lui de sănătate au alarmat pe mulți dintre cei care îl cunosc și îl admiră.

Într-un interviu acordat pe Antena Stars, Carmen Harra, o clarvăzătoare cunoscută, a oferit o perspectivă de speranță și confort în aceste vremuri incerte.

Florin Piersic și Carmen Harra au o legătură specială, iar în emisiune, Carmen a amintit de o întâlnire pe care au avut-o acum câteva decenii în New York.

Întrebarea profundă pe care Florin Piersic i-a adresat-o clarvăzătoarei a fost legată de propria sa longevitate și de teama de a nu fi pus în pericol.

“Vorbim de Florin și de faptul că te poți îmbolnăvi de la o infecție urinară. Președintele Clinton s-a îmbolnăvit de la o infecție urinară și a ajuns în septicemie acum 2,3 ani, dar a scăpat, deci se poate scăpa din orice fel de infecție, dacă e tratată la timp. Eu îl știu pe Florin de când era copil, o știu și pe soția lui, aveam spectacole când eram tineri, dar legătura cea mai puternică am avut-o acum 30 de ani, la New York, aveam o comunicare extraordinară, e un om atât de bun, sociabil, inimos. Actorul pe care-l vezi pe scenă și care te face să plângi este în realitate omul Florin Piersic, incredibil de bun, de cald, înțelegător.”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra a descris generozitatea și calitățile umane ale lui Florin Piersic, subliniind că este un om deosebit, capabil să inspire și să aducă bucurie celor din jur.

În ciuda îngrijorărilor legate de sănătatea sa, Carmen Harra a subliniat că iubirea și susținerea celor din jur sunt vitale pentru depășirea oricăror obstacole.

“Am multe amintiri cu el și îmi amintesc cum mă întreba „Carmen, eu cât trăiesc?” și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă, îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care-l iubim.

Este o cumpănă, poate pe undeva și faptul că nu a intervenit mai repede, dar nu se poate judeca aici, medical se putea mai bine, dar e important că s-a trecut peste ce e mai greu. Cu iubire se vindecă omul, el atât de multă iubire dă la toată lumea, iar dacă ar primi de la noi această iubire, sunt sigură că s-ar vindeca.”, a mai declarat Carmen Harra.

Florin Piersic, unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, se află în proces de recuperare după o intervenție chirurgicală la Spitalul „Foișor” din București, conform declarațiilor optimiste făcute de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Starea sa de sănătate este în îmbunătățire, cu indicatori biologici care s-au ameliorat semnificativ și cu capacitatea de a-și desfășura activitățile zilnice revenită.

Conform spuselor ministrului Rafila, recuperarea lui Florin Piersic progresează într-un ritm încurajator, acesta fiind capabil să comunice, să se hrănească și să bea lichide singur.

Cu toate acestea, ministrul a atras atenția că, având în vedere vârsta înaintată a actorului și eventualele condiții medicale preexistente, pericolul nu a trecut complet, iar monitorizarea atentă rămâne esențială pentru o recuperare totală.


Distribuie