• Home
  • Știri
  • Florin Piersic, pregătit de medici pentru încă două operaţii. Artistul este internat la Spitalul Foişor din Capitală

Florin Piersic, pregătit de medici pentru încă două operaţii. Artistul este internat la Spitalul Foişor din Capitală

Florin Piersic, pregătit de medici pentru încă două operaţii. Legendarul actor va fi supus prima dată unei operaţii prin care i se va remonta proteza iniţială la genunchi, scoase de medici şi înlocuită provizoriu cu una specială, cu antibiotic, care să lupte cu infecţia. Apoi, artistul va ajunge la cardiologie, pentru remontarea stimulatorului care a trebuit să fie scos, deoarece infecţia ajunsese şi aici.

Altfel, potrivit ultimelor informaţii, starea de sănătate a lui Florin Piersic este bună şi se vede o ameliorare. De altfel, Adrian Marinescu, direcoturl medical al Institutului Matei Balş, a subliniat că există o notă optimistă în privința progresului și a planurilor viitoare de tratament.

„Suntem încrezători într-o evoluție bună. Este stabil, însă este în continuare un pacient fragil, care are afecțiuni cronice, inclusiv cele cardiace. Chiar am discutat la telefon zilele trecute.

Maestrul avea un tonus bun. A rămas că mâine, când i-am promis că o să-i fac o vizită, va avea un mesaj pe care să-l transmită și sigur că îl voi spune și eu mai departe. Eu sunt în continuare încrezător că lucrurile vor merge într-o direcție bună, dar este adevărat că este nevoie de prudență”, a spus Adrian Marinescu.

Reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor” au comunicat că evaluarea pacientului arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii: „Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 12 mai de către echipa medicală, arată o ameliorare a stării generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii. Pacientul se mobilizează şi prezintă un tonus psihic bun”.


Distribuie