• Home
  • Știri
  • Florin Piersic rămâne internat. Colegii se roagă pentru Maestru: „Toate gândurile bune și rugăciunile noastre sunt îndreptate către cel pe care îl iubim cu toții”

Florin Piersic rămâne internat. Colegii se roagă pentru Maestru: „Toate gândurile bune și rugăciunile noastre sunt îndreptate către cel pe care îl iubim cu toții”

Starea sa de sănătate rămâne stabilă, fiind mai bună decât cea înregistrată în momentul internării, dar încă nu se pune, încă, problema externării, ținând cont de vârsta sa înaintată, 88 de ani, și de bolile asociate.

Momente de cumpănă pentru maestrul Florin Piersic care e în stare gravă la spital. Admiratorii și colegii actorului se roagă acum pentru o minune. Maestrul se află internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde își petrece sărbătorile de Paște. Medicii se tem să nu apară complicații, având în vedere și vârsta înaintată a maestrului, 88 de ani.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici. Oamenii s-au îngrijorat în privința stării de sănătate a actorului, astfel că au început să își pună întrebări despre cum se simte.

„E un timp de reculegere, un timp al gândurilor adunate, un timp al punerii în ordine a ceea ce simțim, un timp de liniștire. Indiferent că suntem prinși în proiecte, sau alergăm zgomotos spre o mini-vacanță, sau suntem pe un pat de spital. Gândurile bune nu trebuie nici demonstrate, nici declarate la ore de maximă audiență, ci trebuie lăsate să existe. Iertați-mi deci lipsa de reacție publică. Pentru că sunt convinsă că toate gândurile bune și rugăciunile noastre înseamnă energie și că ele sunt îndreptate acum către cel pe care îl iubim cu toții, Florin Piersic. Și sunt convinsă că ne vom reîntâlni pe scenă, și în afara ei, cu bucuria pe care am trăit-o de fiecare dată alături de marele meu partener de scenă.

„Toate gândurile bune și rugăciunile noastre sunt îndreptate către cel pe care îl iubim cu toții”

Sănătate și speranță, dragă Florin! Tuturor, să aveți parte de sărbători luminate și liniștite! Paște fericit!”, este mesajul transmis de Medeea Marinescu pe pagina sa de Facebook.

Actorul Florin Piersic își petrece Paștile la Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca unde a fost internat în 30 aprilie, anunță Cluj24. El se află sub atenta supraveghere a medicilor specialiști de aici după ce a fost supus unei intervenții care a vizat stimulatorul cardiac pe care îl are implantat.

Starea sa de sănătate rămâne stabilă, fiind mai bună decât cea înregistrată în momentul internării, dar încă nu se pune, încă, problema externării, ținând cont de vârsta sa înaintată, 88 de ani, și de bolile asociate.

Florin Piersic a fost internat, inițial, la jumătatea lunii aprilie, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca pentru tratarea unei infecții la proteza unui genunchi, iar anterior actorul a efectuat și un control la Institutul Oncologic.


Distribuie