• Home
  • Știri
  • Fratele lui Culiță Sterp și-a cerut iubita de soție în gala RXF. Imagini emoționante cu cei doi: „Viitoarea lui familie”

Fratele lui Culiță Sterp și-a cerut iubita de soție în gala RXF. Imagini emoționante cu cei doi: „Viitoarea lui familie”

Momente speciale în gala RXF, Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan, după ce acesta a pierdut meciul cu George Zănoagă. Iată imaginile emoționante cu fratele lui Culiță Sterp și cu cea care îi va deveni soție!

Iancu Sterp și George Zănoagă s-au luptat în cușca RXF, iar cel care a câștigat centura neagră a fost fratele lui Alexandru Zănoagă. Cu toate acestea Iancu Sterp a pierdut o luptă, însă a câștigat cel mai frumos lucru din viață: o familie.

Iancu Sterp, cerere în căsătorie pentru iubita lui

Iancu Sterp a fost cel care a chemat-o în cușcă pe iubita lui, Denisa Coțolan, iar mai apoi tânărul s-a pus în genunchi și i-a pus cea mai frumoasă întrebare, iar răspunsul ei a fost „DA!”. Denisa Coțolan a fost surprinsă cu un buchet imens de trandafiri roșii din partea viitorul ei soț, dar și din partea celor din familie. Culiță Sterp este cel care a filmat momentul special și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”A pierdut o luptă, dar nu și ”războiul”. În schimb a câștigat cel mai important lucru pentru el: viitoarea lui familie!”, a scris Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Cum s-au cunoscut Iancu Sterp și iubita lui, Denisa
Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă puține persoane știu faptul că cei doi se cunosc încă din perioada liceului. Fratele lui Culiță Sterp a format pentru prima dată un cuplu cu tânăra atunci când el era în clasa a X-a, iar ea era boboacă, însă relația lor s-a încheiat dintr-un motiv banal.

„Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a X-a, iar ea a IX-a și noi am fost împreună atunci. Eram mai mici… și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani.

Dacă suntem îndrăgostiți unul de altul e păcat să stăm cu persoana greșită. S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea”, a spus Iancu Sterp.


Distribuie