• Home
  • Știri
  • Gabriela Cristea, înlocuită la Antena Stars! Nimeni nu se aștepta la asta + Cine va fi noua prezentatoare

Gabriela Cristea, înlocuită la Antena Stars! Nimeni nu se aștepta la asta + Cine va fi noua prezentatoare

O nouă mișcare surpinzătoare a avut loc în televiziune. Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV de la Antena Stars, a fost înlocuită. Soția lui Tavi Clonda nu va mai prezenta una dintre emisiunile trustului. Se pare că locul acesteia a fost luat de Adela Lupșe. Cea din urmă nu este străină de lumina camerelor de filmat fiind cunocută datorită numeroaselor emisiuni de tip concurs pe care le-a prezentat. Anunțul oficial a fost făcut.

În anul 2023, Gabriela Cristea a fost gazda emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, difuzată pe Antena Stars. Având experiență cu un astfel de format, show-ul i s-a potrivit de minune, însă se pare că noul sezon nu o va mai avea pe aceasta în prim plan. În acest an, locul soției lui Tavi Clonda o să fie luat de Adela Lupșe, cunoscută și drept „isterica de la miezul nopții”.

Gabriela Cristea, înlocuită la Antena Stars
Așa cum spuneam, în acest an, Gabriela Cristea nu o să se mai afle la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. Locul acesteia a fost luat de altcineva, iar anunțul oficial a fost făcut. Se pare că aceea care o va înlocui pe soția lui Tavi Colnda este chiar Adela Lupșe, cunoscută și sub porecla „isterica de la miezul nopții”.

Adela Lupșe nu este străină de lumina reflectoarele, căci multă vreme s-a aflat în centru acesteia. Ea este cunoscută publicului larg datorită emisiunilor de tip concurs pe care le-a prezentat de-a lungul timpul. De asemenea, noua prezentatoare de la Antena Stars a rămas în memoria colectivă datorită momentului în care a spart un telefon în direct. Recent, noua gazdă a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” a anunțat cu entuziasm rol pe care îl va juca în economia show-ului.


Distribuie