• Home
  • Sănătate
  • Genial! Te scapă pentru totdeauna de părul de pe față! Doar cu două ingrediente obții un ten ca de bebeluș. Sigur le ai în casă!

Genial! Te scapă pentru totdeauna de părul de pe față! Doar cu două ingrediente obții un ten ca de bebeluș. Sigur le ai în casă!

Vrei să scapi de părul din anumite zone? Dacă răspunsul tău este da, din fericire, aici se află răspunsul pe care îl cauți. Multe femei caută în mod constant o metoda cât mai eficientă pentru a scăpa de părul nedorit pe de corp.

Pentru preparare vei avea nevoie de: o cană de ulei pentru bebeluși, o lingură de iod.

Preparare și folosire: Amestecă ingredientele și freacă cu amestecul final zonele în care ai păr timp de 2 minute. Lasă-l acolo timp de 5 minute și apoi îndepărtează-l cu o cârpă udă.

Repetă această procedură pentru mai multe zile la rând și treptat părul tău va dispărea permanent.

În plus, există și alte 4 metode de a îndepărta părul, însă nu sunt definitive. Acestea sunt:

1. Lămâie și zahăr: Amestecă 2 linguri de suc de lămâie și 2 linguri de zahăr și 10 linguri de apă. Aplică amestecul în direcția în care crește părul.

Lasă-l să acționeze pentru 15 – 20 de minute și spală-te cu apă. Fă asta timp de 2 sau 3 săptămâni pentru a avea rezultate optime.

2. Linte și cartofi: Aceste legume sunt cele mai bune pentru eliminarea părului nedorit. Zdrobește lintea cu ajutorul blenderului, iar apoi adaugă un cartof, o lingură de suc de lămâie și o lingură de miere.

Continuă să le amesteci la blender. Aplică pasta în zona în care vrei ca părul să dispară, lasă-l să acționeze o jumătate de oră, apoi spală-te.

3. Banane și ovăz: Amestecă una sau două linguri de ovăz cu o banană pisată. Aplică-o în zona în care nu vrei ca părul să dispară și maseaz-o cu amestecul. Astfel, vei exfolia pielea și o va lăsa și mai moale. Urmează acest tratament de două ori pe săptămână.

4. Busuioc și ceapă: Acest amestec hidratează pielea și elimină părul în același timp. Fă o pastă din frunzele de busuioc zdrobite și ceapă.
Aplică pasta în zonele în care vrei să elimini părul și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute, iar apoi clătește cu apă. Fă asta de 3-4 ori pe săptămână timp de o lună.


Distribuie