• Home
  • Horoscop
  • Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile ! Se vor bucura de succes pe toate planurile!

Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile ! Se vor bucura de succes pe toate planurile!

Horoscop 29 martie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de vineri.

Horoscop cu Neti Sandu – Berbec
O sa adunati niste bani cu care intentionati sa calatoriti, sa va distrati, ca sa puteti face fata in continuare eforturilor de la job.

Poate va alaturati unui grup ca sa plecati de azi pe undeva, pot fi si interese de serviciu, un team building reconfortant.

Horoscop cu Neti Sandu- Taur
E bine sa fiti mai cooperanti in relatia cu sefii, sa va respectati indatoririle si sa raspundeti si cerintelor de ultim moment ale superiorilor.

O sa va bucurati de sprijin din partea unor persoane pe care si voi le-ati fi ajutat candva si o sa va descurcati cu toate treburile care nu se mai terminau.

Horoscop cu Neti Sandu – Gemeni
Va pregatiti de o lansare in lumina reflectoarelor si o sa va ia un timp sa adunati resursele, sa gasiti investitori ca sa puteti duce pana la capat un proiect.

Vi se propune un extra job care v-ar suplimenta veniturile si daca va rupeti din timpul liber l-ati putea accepta.

Horoscop cu Neti Sandu- Rac
Se contureaza o sansa de a castiga dintr-o afacere si trebuie sa aveti curaj sa va aventurati, sa va depasiti fricile, neincrederea si o sa fie cu succes.

Apare cineva care o sa va insufle o doza suplimentara de optimism si o sa fie revigorant dupa o saptamana in ritm galopant.

Horoscop cu Neti Sandu- Leu
Se poate sa dati concurs pentru un post, dar la fel de bine puteti primi si numirea, ca s-a convins conducerea ca voi sunteti cei mai buni in functia respectiva.

Se poate sa adunati bani din particular si o sa acoperiti cheltuielile acestei perioade si o sa aveti de unde lua si in continuare.

Horoscop cu Neti Sandu- Fecioara
Vi se recunosc niste merite, dar mai dureaza pana o sa primiti si recompensele ca sunt cam exigenti sefii si nu prea dornici.

Rabdare! E o perioada solicitanta la serviciu dar o sa va descurcati, ca aveti antrenament, sunteti obisnuiti cu munca non-stop.

Horoscop cu Neti Sandu – Balanta
O sa primiti bani, cadouri, pare sa fie o zi speciala, poate pentru ca v-ati dat intalnire cu cineva care e pe lungimea voastra de unda.

Va puteti asocia cu niste oameni tineri care vor lucra la foc continuu, dar va vor insoti si la distractie maine, poimaine.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.


Distribuie