• Home
  • Horoscop
  • Horoscop JOI, 28 martie 2024. Certuri şi veşti proaste pentru mai multe zodii. Sunt vizaţi banii şi relaţia cu partenerul

Horoscop JOI, 28 martie 2024. Certuri şi veşti proaste pentru mai multe zodii. Sunt vizaţi banii şi relaţia cu partenerul

Horoscop 28 martie 2024 Berbec

Berbecii este posibil să nu primească banii pe care îi așteaptă de ceva vreme. Nu vă descurajați, este un moment bun, totuși, să vă gândiți la următoarele investiții!

Horoscop 28 martie 2024 Taur

În cazul nativilor Taur, relația cu partenerul sau parteneriatele pot fi afectate. Ar fi bine să nu vă pripiți și să ascultați cu atenție sfaturile celorlalți.

Horoscop 28 martie 2024 Gemeni

Pentru Gemeni, este o zi bună să lămurească anumite neînțelegeri la locul de muncă. Însă, mare atenție la modul în care vă exprimați, spun astrele.

Horoscop 28 martie 2024 Rac

Astăzi, Racii trebuie să fie mai rezervați. Nu este momentul să vă dați cu părerea despre alți oameni, mai ales dacă puteți aduce critici. Nu aveți nimic de câștigat în acest fel!

Horoscop 28 martie 2024 Leu

Familia este în prim-plan pentru Lei. Este posibil să aveți discuții cu partenerul de viață despre planurile de viitor. Astrele vă recomandă să fiți mai responsabili!

Horoscop 28 martie 2024 Fecioară

Fecioarele anulează un plan, pentru că nu se simt foarte bine din punct de vedere energetic. Comunicați mai puțin și ascultați mai mult!

Horoscop 28 martie 2024 Balanţă

Rezultatul unei investiții întârzie să apară în cazul Balanțelor. Este o zi în care orice fel de cheltuială trebuie gândită foarte bine!

Horoscop 28 martie 2024 Scorpion

Scorpionii se consumă foarte mult din cauza cuiva sau a unei situații. Puteți să aveți parte de o dezamăgire pe plan social. În plus, partenerul nu vă înțelege cererile.

Horoscop 28 martie 2024 Săgetător

Nativii Săgetător nu comunică foarte bine cu cei din jur și din această cauză pot deveni irascibili. Alegeți-vă cu grijă cuvintele!

Horoscop 28 martie 2024 Capricorn

Capricornii se grăbesc foarte tare să pună un plan în aplicare. Însă nu este momentul acum. Aveți mai multă răbdare pentru că toate se întâmplă la timpul lor!

Horoscop 28 martie 2024 Vărsător

Imaginea Vărsătorilor poate avea de suferit dacă nu știu cum să se facă plăcuți. În plus, este necesar să fiți mult mai dedicați familiei!

Horoscop 28 martie 2024 Peşti

Pentru Pești, este o zi în care nu trebuie să judece pe nimeni. Nu vă răzbunați nici măcar cu gândul, pentru că se poate întoarce împotriva voastră!


Distribuie