• Home
  • Horoscop
  • Horoscop Neti Sandu. Trei zodii au noroc din plin

Horoscop Neti Sandu. Trei zodii au noroc din plin

Horoscop 2 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru ziua de marti. Sa aflam cine are parte de ceasuri bune.

Horoscop Neti Sandu – BERBEC
Se poate sa fiti constransi de imprejurari sa faceti o schimbare, sa va mai luati ceva – in plus – de lucru si sa va alaturati unui alt anturaj – cel putin pentru o vreme.

Vin bani dintr-o sursa particulara si trebuie vazut daca veti prelungi colaborarea sau o intrerupeti pentru vreo doua luni.

Horoscop Neti Sandu- TAUR
O sa primiti o convocare pentru o munca din particular si o sa va pregatiti sufleteste ca vor fi eforturi si salturi, dar o sa faceti fata provocarilor.

Va invita cineva in plimbare prin tara, prin lume, si o sa profitati de ocazia sarbatorilor sa va duceti pentru doua, trei zile.

Horoscop Neti Sandu – GEMENI
O sa aterizeze niste restante la voi in contul bancar si o sa faceti o aprovizionare, asa, in mare. Poate va interesati si de niste cadouri pentru ai vostri, sa le faceti surprize de Paste.

Poate vi se propune o afacere de amploare si o sa fie tocmai bine pentru voi ca veti beneficia de ajutor si resurse care sa va usureze munca.

Horoscop Neti Sandu – RAC
Va cauta cineva care vrea sa intrati intr-o colaborare care sa va aduca beneficii de imagine, de ambele parti, si o sa puneti pe hartie ca sa vedeti cum arata toata povestea.

Poate va invita cineva la un spectacol, la o plimbare, sunt chestiuni de suflet care se cer rezolvate – urgent.

Horoscop Neti Sandu – LEU
Pot sa vina ceva bani de la serviciu, va puteti astepta si la o prima de Paste in curand, sau la un voucher, si o sa aveti pentru cumparaturile de sarbatori.

Poate organizati o iesire in weekend, faceti rezervare, dati avans, ori platiti integral, asta daca nu va duceti la rude, sau la prieteni.

Horoscop Neti Sandu – FECIOARA
O sa va asezati la masa negocierilor sa va fie mai clar ce vor partenerii de afaceri de la voi si sa le comunicati si voi cerintele voastre, si dupa aceea decideti.

Se poate sa primiti o veste buna de la scoala, de la tribunal, se intampla ceva care e in favoarea voastra.

Horoscop Neti Sandu – BALANTA
O sa revina cineva care isi doreste sa continuati o relatie care v-ar face fericiti, numai sa fiti si voi de acord.

Poate iesiti la o cafea si ii spuneti ce si cum. Poate intrati intr-o combinatie parteneriala care sa va potenteze si sa fie cu succes afacerea.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.


Distribuie