• Home
  • Horoscop
  • Horoscop pana la 1 octombrie 2023, cu Pavel Globa. Racii au succes, Leii sunt norocosi, iar Pestii se imbogatesc

Horoscop pana la 1 octombrie 2023, cu Pavel Globa. Racii au succes, Leii sunt norocosi, iar Pestii se imbogatesc

Horoscop financiar pentru luna septembrie 2023. Septembrie este o luna dificila, marcata de mai multe evenimente astrologice: trecerea lui Venus la Fecioara, apoi in Balanta, miscarea retrograda a lui Mercur. Toate aceste evenimente pot afecta sectorul financiar in moduri diferite.

Astrologul Pavel Globa a spus care zodii vor fi cele mai susceptibile la influente negative si care vor avea succes financiar in septembrie.

Berbec
Multi reprezentanti ai acestei zodii vor fi iritabili si agresivi in septembrie, ceea ce le poate afecta negativ afacerile financiare. Berbecul ar trebui sa-si controleze emotiile pentru a mentine echilibrul necesar al fortelor si capacitatilor lor.

Taur
Taurul nu are cel mai bun moment pentru o activitate excesiva. Este important pentru ei sa evite suprasolicitarea si stresul, astfel incat impactul negativ al evenimentelor astrologice sa nu le afecteze bunastarea financiara. Incercati sa evitati ajutorul extern in afaceri – va poate afecta veniturile. Bazeaza-te pe propriile forte.

Gemeni
Gemenilor nu le este recomandat sa faca tranzactii financiare mari in septembrie – acestea pot fi fara succes. Este mai bine sa petreceti aceasta luna in vacanta, acordand mai multa atentie celor dragi si investind in bunastarea familiei.

Rac
Racii asteapta succes in domeniul profesional, oferte de succes si profituri bune in proiecte noi. Litigiile financiare prelungite si solutionarea problemelor monetare au toate sansele sa se incheie pozitiv. Faceti profit, incercati sa fiti generosi, nu va zgarciti cu cadourile pentru cei dragi.

Leu
Leii sunt printre acei norocosi care vor fi literalmente acoperiti de un val financiar in septembrie. Banii vor ajunge singuri in mainile tale si toate problemele materiale se vor sfarsi pentru tine. Nu mai trebuie sa economisiti si sa numarati fiecare ban.

Fecioara
Fecioarele nu ar trebui sa se implice in tranzactii financiare dubioase sau sa isi asume riscuri si sa asculte sfaturile strainilor. De asemenea, nu trebuie sa incepeti noi proiecte si sa incheiati contracte. Ai incredere in intuitia ta si concentreaza-te pe treburile curente – vor aduce mai mult profit.

Balanta
Balantele in septembrie vor fi pe valul succesului financiar, vor avea noroc in orice, indiferent de ceea ce ar intreprinde. Banii vor incepe sa curga ca un rau, principalul lucru este sa gestionati corect acest flux. Orice investitii vor avea succes daca intelegeti clar scopul lor final.

Scorpion
In septembrie, Scorpionii vor da dovada de perspicacitate tenace in probleme financiare. Acest lucru ii va ajuta sa isi echilibreze oportunitatile si sa descopere noi fluxuri de numerar. O schimbare de loc de munca sau de activitate profesionala, precum si orice achizitii majore, vor avea succes.

Sagetator
In septembrie, Sagetatorii vor avea ajutor de la astre. Ei isi vor folosi cu incredere oportunitatile pentru a asigura stabilitatea financiara. Toate proiectele noi vor fi usor de reusit si de a obtine profit. Incercati sa pastrati initiativa si sa nu implicati straini in treburile voastre.

Capricorn
Capricornii incep o perioada activa in activitatile lor profesionale, ceea ce va presupune succes in toate aspectele si o crestere semnificativa a veniturilor. Eforturile si munca voastra nu vor fi in zadar, afacerea se va dezvolta cu succes si va veti putea oferi dvs. si familiei dvs. standardul de trai pe care l-ati visat.

Varsator
Varsatorii ar trebui sa prioritizeze corect si sa se concentreze asupra celor mai importante lucruri. Acest lucru va ajuta la obtinerea unor rezultate bune in afaceri si la cresterea semnificativa a veniturilor. Incercati sa nu va abateti de la plan si sa nu va asumati riscuri, folositi practici vechi si mergeti cu incredere catre succes. Septembrie va promite o decolare financiara reusita.

Pesti
Pestii vor avea noroc in septembrie: vor avea norocul sa devina pe neasteptate proprietari ai unei sume mari de bani. Dar ii vei putea economisi si creste doar daca nu te relaxezi si nu permiti cheltuieli inutile. Incercati sa faceti investitii profitabile pentru viitor.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și