• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special cu Neti Sandu. Astrele anunta un nou inceput pentru trei zodii. Destinul se schimba radical pentru ele

Horoscop special cu Neti Sandu. Astrele anunta un nou inceput pentru trei zodii. Destinul se schimba radical pentru ele

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC
Se poate sa va curteze cineva ca sa lucrati impreuna si sa va convina combinatia respectiva, sa castigati acei bani de care aveti nevoie ca sa va puteti misca.

Va scoate la cafea cineva care intentioneaza sa formati un cuplu daca n-aveti pe nimeni si sentimentul e reciproc.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR
Sunt anumite lucruri pe care le puteti face si mai bine, atat la serviciu, cat si in plan personal si o sa va mobilizati ca sa accesati toate resursele interioare.

Se va regla, o sa vedeti, relatia cu partenerul de cuplu daca o sa renuntati si voi la niste comoditati. Vi le stiti voi.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI
E posibil sa vi se dea ceva nou de lucru la serviciu si sa va conformati, ca sunteti receptivi la nou si poate n-o sa fie nici greu.

Familia are nevoie de un plus de atentie poate pentru c-o sa fie ba unul, ba altul bolnav si are nevoie de ingrijire, de tratament.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC
Se poate sa va inrolati intr-o echipa ca sa contribuiti cu idei sau mana de lucru si sa iasa ceva de calitate, ca sa puteti spera la o promovare.

O sa va vedeti mai des cu fiinta iubita, poate veti calatori, o s-aveti preocupari comune si relatia o sa se revigoreze simtitor.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU
Inca mai aspirati la o functie, dar trebuie sa intruniti niste conditii si sa fiti pe placul sefilor, c-o fi o concurenta acerba – si-aveti nevoie de punctaj bun.

Poate tot mai cochetati cu gandul la o mutare in alt cartier. alta tara, poate! Faceti inca un consiliu de familie.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA
Se anunta o perioada mai banoasa c-or sa apara niste suplimente salariale si se poate sa mai vina si bani din urma, basca faptul ca poate v-ati luat o colaborare.

Se poate sa va faca o surpriza partenerul de cuplu si sa va invite in weekend pentru cateva zile la odihna.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA
Starea de spirit ar trebui sa fie una buna si sa va simtiti mai rasfatati decat de obicei, c-a venit, in sfarsit si randul vostru ca pana acum numai voi faceti asta.

Apare de undeva o finantare, sunt bani care va pot ajuta sa duceti la bun sfarsit un proiect si sa fie si de succes.


Distribuie