• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii vor primi vesti minunate. In sfarsit s-au aliniat astrele pentru acesti nativi. Succes, oportunitati si castiguri financiare.

Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii vor primi vesti minunate. In sfarsit s-au aliniat astrele pentru acesti nativi. Succes, oportunitati si castiguri financiare.

Horoscop 3 iulie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri.

BERBEC
O sa aveti si voi un companion de suflet si o sa traiti o frumoasa poveste de dragoste, daca sunteti singuri si o sa va asezati la casa voastra.

Poate va faceti planuri de schimbat locuinta si o sa cereti bani cu imprumut unei banci.

TAUR
Poate faceti o rezervare pentru weekend sa plecati pe undeva, poate si cineva care va asteapta sau o sa va duceti la un hotel si sa ramaneti cateva zile.

O reusita in plan birocratic, ati dus toate actele necesare ca sa puteti primi un accept pentru o slujba, o scoala, ori altceva sa cumparati o proprietate.

GEMENI
Vin mai multi bani, pot proveni din surse diferite si sa strangeti un capital ca sa aveti pentru casa, familie, sa-i trimiteti si pe copii in excursie, in tabara.

Noutati care sa va puna mintea la contributie, ca pot sa fie niste variante de job pe care le puteti trece in revista ca sa alegeti vreunul.

RAC
Se vine cu propuneri de colaborare, ba chiar se poate sa semnati un contract de job permanent ca sa va asigurati o continuitate financiara.

Articolul continuă după reclame

O sa faceti un bilant financiar sa vedeti cum stati cu finantele ca vreti sa plecati in concediu si sa va mai luati si cate ceva pentru casa.

LEU
Poate sunteti invitati de onoare la un eveniment care va poate aduce un plus de notorietate si o sa capatati si experienta ca sa va lansati pe scara sociala.

Initiative care sa va ajute sa puneti in practica niste proiecte care sa va recomande pentru clasa valorica superioara.

FECIOARA
E rost de plecare pe undeva chiar si cu treaba si o sa va puteti clati privirea cu peisaje care sa va fascineze si sa va intoarceti revigorati.

Se poate sa castigati un premiu, poate primiti o functie si o sa va incante ideea ca in general resimtiti efortul depus si nu recompensele.

BALANTA
Va invita cineva in plimbare prin imprejurimi, poate va duceti la o aniversare, o nunta si mai ramaneti o zi, doua ca sa va priasca.

Se poate sa intalniti pe cineva la drum si sa pastrati legatura, ca o sa descoperiti niste puncte comune care sa va uneasca pentru o relatie de cuplu.

SCORPION
Se poate sa vina alt sef, alta conducere, cu alte reguli si sa incercati o adaptare, ca probabil nu va fi usor, dar intuitia o sa va spuna incotro sa o luati.

Poate o sa fiti selectati pentru un eveniment si sa fiti cap de afis, poate ati castigat un concurs.


Distribuie