• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special cu Neti Sandu. Schimbari importante pentru trei zodii. Norocul este de partea lor

Horoscop special cu Neti Sandu. Schimbari importante pentru trei zodii. Norocul este de partea lor

Horoscop 8 iulie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de saptamana.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

O sa va dati interesul sa puneti pe roate o afacere, care sa se dezvolte frumos, ca aveti resurse si oameni care sa va sustina, sa va finanteze si o sa razbiti.

Horoscop special cu Neti Sandu- TAUR

Se poate sa dati de niste chilipiruri si sa luati diverse lucruri pentru casa, si pentru exterior, pentru gradina, terasa, ca sa faceti o reamenajare interioara, exterioara.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Aveti de lucru, poate o fi vreun examen, poate e un concurs sportiv, un campionat estival, ceva care sa va puna in miscare si sa va aduca succes.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Articolul continuă după reclame

Vi se fac promisiuni de angajare, pot fi si colaborari care sa va suplimenteze veniturile si sa va descurcati cu bugetul, daca vreti sa plecati in vacanta.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Noutati care sa va tina in priza si o sa gasiti solutii pentru problemele care vin in avalansa, ca le-ati tot amanat si acum nu mai puteti face abstractie de ele.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

E cineva care incearca sa va ajute cu niste chestiuni de ordin profesional si o sa reuseasca, macar partial, de restul trebuie sa va ingrijiti voi, ca si de sanatate – musai.

Horoscop special cu Neti Sandu- BALANTA

O sa recuperati banii pe care ii cereti de ceva timp si o sa stiti pe ce sume puteti conta ca sa dati o fuga la malul marii, sau intr-o statiune montana.

Horoscop special cu Neti Sandu – SCORPION

In orice moment o puteti porni la drum sa va limpeziti gandurile si sa va detasati de toate problemele stringente ca sa puteti face fata noilor provocari de care o sa aveti parte in toata perioada asta.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.


Distribuie