• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii isi indeplinesc dorintele. Norocul le surade, bunastare la orice pas

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii isi indeplinesc dorintele. Norocul le surade, bunastare la orice pas

Horoscop 7 februarie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC
Se intrevede o reusita si o sa avansati profesional, o sa castigati mai multi bani, dupa care o sa va faceti o si mai buna reputatie.

O sa faceti niste achizitii de care aveti mare nevoie, si or sa fie si ai vostri multumiti ca v-au tot rugat de anul trecut sa cumparati una, alta.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR
Vi se va face o oferta de lucru, poate pe o treapta superioara si o sa fie si salariul marit, plus relatiile pe care o sa vi le faceti si o sa le cultivati, ca aveti nevoie de ele.

Se poate sa faceti o manevra inteligenta cu banii si sa-i depuneti intr-un cont sau sa faceti cumva sa-i sporiti, ii investiti.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI
Se poate sa faceti un imprumut ca sa dati avansul pentru o casa, ori sa va luati o masina, ori poate sunt taxe scolare de achitat.

O sa va interesati de starea organismului, veti merge la un control medical, veti face niste analize de laborator sa vedeti ce se intampla.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC
E animatie la voi, aveti de lucru, si inca mai primiti oferte de job, de colaborare, dar o sa fiti selectivi ca sa faceti munca de calitate si nu superficiala.

Se poate sa aveti o discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu ca aveti de luat niste decizii. E ceva important.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU
Se poate sa apara o atentionare in sfera sanatatii si o sa va interesati ce se intampla si cum trebuie sa tratati acele probleme. Va spune medicul.

Cineva dintr-o fosta relatie vrea sa stati de vorba, sa vada daca mai exista posibilitatea sa va impacati sau poate nu mai e cale de intoarcere.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA
E posibil sa intalniti pe cineva care sa se asorteze cu felul vostru de a fi si sa puteti construi pas cu pas o relatie daca simtiti ca va doreati asa ceva.

Poate va faceti programul de timp liber in functie de preferintele copiilor ca vor sa-i duceti la schi, la patinaj, la locurile de joaca de interior poate.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA
Poate va invita cineva la un eveniment care v-ar pune in legatura cu niste oameni ce va pot fi de folos in afacerile voastre, si va ofera noi sume de bani.

E cineva care doreste sa se achite de o datorie morala sau baneasca – si o sa fiti, in sfarsit, chit pe chit.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.


Distribuie