• Home
  • Horoscop
  • Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti excelente pentru patru zodii, norocul le da tarcoale

Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti excelente pentru patru zodii, norocul le da tarcoale

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC
Or sa va convinga prietenii sa plecati cu ei macar intr-un du-te vino prin tara ca sa va intoarceti pana la noapte daca nu aveti unde innopta.

Se poate sa vina cineva de pe alte meleaguri si sa va petreceti ziua impreuna, sa aflati tot felul de noutati.

Horoscop special cu Neti Sandu– TAUR
E multa lume dornica sa va revada, sa aveti preocupari comune, din cele care va relaxeaza, pot fi si stimulative, ca poate jucati ceva pe un teren de sport.

E posibil sa intalniti pe la mondenitati pe cineva care sa se apropie din ce in ce de voi ca sa vada daca exista atractie.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI
O sa treceti in revista evenimentele de prin oras, ba chiar va puteti duce si prin alte parti, daca e ceva la care vreti cu tot dinadinsul sa fiti de fata.

O sa cam intrati la cheltuiala daca vreti sa va duceti cu ai vostri pe undeva la aer curat, la spa, la distractie.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC
Poate fi o zi memorabila pentru voi si sa intalniti pe cineva care sa fie alaturi de voi, de-acum inainte, sa va fie sprijin in viata.

O sa-i faceti o vizita cuiva care o avea nevoie de voi si cu o vorba buna, un gest o atentie o sa-i opriti alinarea.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU
O sa-si faca aparitia acea persoana care disparuse o vreme si care, dupa ce s-a gandit mai bine a decis ca sunteti tot ce-si doreste.

E cineva care stie cum sa va cucereasca si sa se faca placuta, persoana, ca sa va doriti sa fiti impreuna, sa fie reciproc sentimentul.

Horoscop special cu Neti Sandu– FECIOARA
Poate ii chemati pe la voi la degustat bunatati de sezon pe frati, surori, cumnati ca sa fie reunita familia c-o sa va tot vedeti la nuntile de sezon.

Poate v-asteapta cineva intr-o statiune de agrement ca sa petreceti o zi si o noapte in alt cadru, care sa va remonteze.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA
O sa fiti inconjurati de oameni tineri care or sa va tina, frumos, companie si o sa fie un schimb emotional de care veti profita cu totii.

E cineva care va face ochi dulci si o sa fiti mai atenti la ce vi se transmite ca poate vi se potriveste. Numai voi o sa stiti.


Distribuie