• Home
  • Horoscop
  • Horoscop Urania 11-17 mai 2024. Mercur intra în zodia Taurului și aduce echilibru

Horoscop Urania 11-17 mai 2024. Mercur intra în zodia Taurului și aduce echilibru

Horoscop Urania 11-17 mai 2024. Mercur intra în zodia Taurului și aduce echilibru.

BERBEC

Unii nativi ar putea să se afle „pe drum”, în timpul unei călătorii sau să aștepte legăturile necesare spre localitatea de destinație.

TAUR

Context astral mai puțin semnificativ pentru activitățile financiare sau pentru problemele salariale curente pentru că, în acest răstimp, în țara noastră va fi noapte.

GEMENI

Gânduri legate de familie, de treburile domestice și, mai ales, de latura neplăcută a acestora. Inițiative sau decizii în legătură cu un prieten (precizări necesare, despărțire forțată sau precipitată).

RAC

Fermitate în felul în care Racii vor aborda o chestiune financiară (salarială) mai ales dacă va fi vorba de o neregulă ce trebuie rezolvată sau o ofertă ce trebuie negociată.

LEU

Context astral nesemnificativ pentru relațiile de prietenie, în acest răstimp, pe teritoriul României fiind noapte; dar dacă vor petrece toată noaptea, atunci nativii vor fi comunicativi.

FECIOARĂ

Discuții în miez de noapte dacă o situație de dată recentă sau în derulare impune informarea nativilor și luarea deciziilor necesare, pentru a interveni în funcție de competența și nivelul lor de responsabilitate.

BALANȚĂ

Sănătatea va cunoaște o evoluție normală doar că starea de spirit a nativilor va fi morocănoasă, ei nefiind dispuși să trăiască exuberant și intens ci, dimpotrivă, rezervat și protectiv, economisindu-și rezervele de energie.

SCORPION

Informații sporadice care suscită interesul câte unui nativ care se confruntă cu o problemă financiară și a cărei rezolvare se tot amână iar respectiva știre pare să-i ofere o soluție.

SĂGETĂTOR

Tranzit nesemnificativ pentru relațiile parteneriale din perspectiva prezenței Lunii în casa a VII-a într-o perioadă în care, în țara noastră, va fi noapte și activitățile obișnuite vor fi restrânse.

CAPRICORN

Context puțin relevant atât pentru sănătate cât și pentru munca de fiecare zi pe fondul tranzitului Lunii prin Gemeni într-un răstimp când, în România, activitățile curente vor fi întrerupte.

VĂRSĂTOR

Context astral greu de valorificat în scurtul răstimp al nopții cât Luna va tranzita ultimul segment al casei a V-a, din punctul de vedere al creativități și al relațiilor sentimentale.

PEȘTI

Peștii vor fi cuprinși de mândria de a dovedi cât sunt de valoroși și de vanitatea de a face o demonstrație de competență. Discretă solicitare a axei cardio-vasculare.


Distribuie