• Home
  • Știri
  • Imagini cu Monica Dascălu, la un an de când s-a retras de la Știrile Pro TV. La 46 de ani, parcă a întinerit în concediul de maternitate

Imagini cu Monica Dascălu, la un an de când s-a retras de la Știrile Pro TV. La 46 de ani, parcă a întinerit în concediul de maternitate

Monica Dascălu, faimoasa prezentatoare de la Pro TV, a decis să își ia o pauză de la conducerea Știrilor de la ora 17:00 pentru a se concentra pe viața de familie. Anul trecut, ea a fost în concediu de maternitate, fiind o perioadă în care nu a fost prezentă în lumina reflectoarelor. Pe platformele de socializare, Monica continuă să fie activă, împărtășind fotografii speciale. Admiratorii săi au remarcat că, la vârsta de 46 de ani, pare să arate tot mai tânără de la o zi la alta.

Monica Dascălu a rejuvenat în timpul concediului de maternitate. A devenit mamă pentru prima dată acum doi ani, când a adus pe lume un băiețel. Anul trecut, la vârsta de 45 de ani, vedeta Pro TV a născut o fetiță, un moment celebrat într-un cadru intim.

Botezul micuței Eva a avut loc în Delureni, județul Bistrița-Năsăud, locul copilăriei Monicăi. La eveniment au participat doar familia și prietenii apropiați, printre care și Oana Andoni, cea mai bună prietenă a ei.

Monica Dascălu a decis să facă o pauză în carieră pentru a se dedica creșterii copiilor. Concediul de maternitate pare să îi priască, ea arătând tot mai tânără și mai fericită în fotografiile postate pe Instagram. Îmbrăcată în rochii vaporoase cu imprimeuri florale, Monica pare să fi descoperit secretul tinereții.

Monica Dascălu și Mihai Băjenaru au divorțat după o căsnicie de zece ani în 2021, un eveniment care a surprins mulți, dat fiind că păreau să aibă o relație stabilă. Într-un interviu anterior, Monica a descris:

„Înainte de căsătorie am fost eu, după căsătorie sunt tot eu, și Mihai, înainte de căsătorie a fost el, și după căsătorie este tot el. Nu ne-am schimbat, nu ne-am forțat. Am fost autentici și suntem autentici, și ne este bine împreună.”

Cu toate acestea, în ciuda unei relații aparent perfecte, nu au reușit să aibă copii, un aspect dureros pentru Monica, care și-a dorit mereu să fie mamă.

La scurt timp după divorț, Monica Dascălu s-a recăsătorit cu Cristi Varbanciu, un bărbat mai tânăr și proprietar al unei companii de închirieri auto. Relația lor a evoluat rapid, iar Monica și Cristi s-au căsătorit în secret.

Cristi Varbanciu a fost căsătorit anterior și are doi băieți: Matei, în vârstă de 16 ani, și fratele său de 13 ani. Divorțul său a survenit după ce mama copiilor săi s-a îndrăgostit de un tenismen din Franța.

Monica Dascălu este acum mamă a patru copii. Viața ei este plină de activități și responsabilități, având grijă de toți cei patru copii. În fiecare weekend, cei doi băieți ai lui Cristi Varbanciu locuiesc cu ei, în timp ce mama lor biologică este frecvent în Franța.

Creșterea a patru copii nu este o sarcină ușoară, dar Monica pare să se descurce admirabil. Fotografiile ei de pe Instagram o arată zâmbitoare și plină de viață, ceea ce sugerează că maternitatea îi aduce o mare satisfacție.

Monica Dascălu a trecut prin multe schimbări în ultimii ani, de la divorțul de Mihai Băjenaru la căsătoria cu Cristi Varbanciu și la nașterea celor doi copii. La 46 de ani, vedeta pare să arate din ce în ce mai tânără, iar viața de familie îi aduce fericire și împlinire. În ciuda provocărilor vieții, Monica și-a păstrat optimismul și energia, demonstrând că maternitatea poate fi o sursă de vitalitate și bucurie.


Distribuie