• Home
  • Știri
  • Incredibil! O femeie a fost uitata chiar de propria fiica in aeroport: „N-am crezut ca am sa patesc vreodata asa ceva”

Incredibil! O femeie a fost uitata chiar de propria fiica in aeroport: „N-am crezut ca am sa patesc vreodata asa ceva”

Marturisirea unei mame a devenit virala pe retelele de socializare. Aceasta fusese uitata pe aeroport chiar de fiica sa. Femeia, care se afla pe aeroportul din Utah (Statele Unite), unde aterizase pentru a-si vizita fiica, a transmis, intr-unvideo in direct, ca este trista si dezamagita.

„Fiica mea m-a lasat aici”, a inceput femeia povestirea.

„Mi-a spus ca a uitat de intalnirea noastra si ca acum e la cina cu prietenele”, a continuat femeia care nu stia cum sa ajunga la locuinta fiicei sale si nici nu cunostea orasul.

„Desigur, mie nu mi s-a intamplat niciodata, nu mi-am uitat niciodata copiii. Ei insa o fac, stiu. Dar toate acestea ma fac extrem de trista, nu credeam ca mi se va intampla si mie, cu atat mai putin mie”, a mai spus femeia, iar lacrimile ii curgrau din ochi.

Articolul continuă după reclame

Postarea a strans mii de reactii. Videoclipul de la @EsdeProfugos X a fost vizionat de peste doua milioane de ori pe X (fostul Twitter).

„Saraca doamna… Tratati-va mamele bine, mamele sunt sacre, datorita lor venim pe lume, sufera si muncesc ca viata noastra sa se realizeze si nu le putem face astfel de lucruri”, a scris un barbat.

Alti inernauti au privit situatia cu mai mult scepticism: „Rezolvati-va problemele in privat, doamna”, „Luati un taxi!” Video mai jos:

“Madre”

Por esta mujer que fue olvidada por su hija en el aeropuerto, se filmó llorando y lo subió a sus redes. pic.twitter.com/DSVu1moayf

— Tendencias en Argentina (@porqueTTarg) April 6, 2024


Distribuie