• Home
  • Știri
  • Informații de ultimă oră despre Florin Piersic. Ce se întâmplă în aceste momente cu marele actor

Informații de ultimă oră despre Florin Piersic. Ce se întâmplă în aceste momente cu marele actor

Noi informații despre Florin Piersic! Marele actor urmează să fie transferat chiar în aceste momente de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” la o clinică privată din Capitală pentru a-i fi făcută o tomografie computerizată (CT).

Amintim că Florin Piersic suținea un spectacol la Cluj Napoca atunci când i s-a făcut brusc, rău. Ajuns la spital, cadrele medicale au constatat că actorul are o infecție localizată la nivelul unuia dintre genunchi și l-au operat de urgență la Spitalul Militar Cluj-Napoca.

Ulterior, marele actor a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca acolo unde, pe data de 5 mai, pe data de 5 mai, a fost supus unei intervenţii chirurgicale de extragere a sondelor unui stimulator cardiac.

Florin Piersic, transferat la o clinică privată din Capitală

Chiar în aceste momente, Florin Piersic este transferat de la Institutul Matei Balș din Capitală la o clinică privată. Marele actor urmează să facă o tomografie computerizată (CT).

Amintim că maestrul Florin Piersic a ajuns marți în București, fiind adus de la Institutul Inimii Cluj cu un avion SMURD.

”Este stabil, este cu o stare generală putem spune bună, pentru că vorbim de o vârstă și de bolile cronice, dar comunicăm foarte bine, este prezent, chiar am putut să ne bucurăm de șarmul dumnealui, care nu lipsește”, a declarat medicul infecționist Adrian Marinescu, scrie antena3.ro.

Florin Piersic, despre visul său neîmplinit

Cu siguranță sunt o mulțime de persoane care ar putea spune că Florin Piersic a trăit o viață de poveste și a făcut tot ce și-a dorit. Lucrurile nu stau însă chiar așa. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, acesta a spus care este cel mai mare vis al său.

„Visul meu a fost ca eu să joc Hamlet. L-a jucat Cozorici, l-a jucat Caramitru, l-au jucat mai mulți din actorii români. (…) Laurence Olivier, actorul vieții, vieții, vieților mele, regele artiștilor. (…) Nu există un actor mai mare ca el, eu sunt de acord.

El a fost pentru mine o minune în tot ce l-am văzut. Visul meu a fost ca să joc, să apar lângă el, să-i sărut mâna. N-am avut această ocazie, în schimb am fost în sala în care el a jucat de foarte-foarte multe ori. Vorbesc de Aldwych Theatre din Londra”, a declarat marele actor potrivit antena3.ro.


Distribuie