• Home
  • Știri
  • Irinel Columbeanu ar putea redeveni proprietarul vilei de la Izvorani: „Mi-a dat niște bani”. Fostul afacerist a recunoscut cine deține, în prezent, locuința

Irinel Columbeanu ar putea redeveni proprietarul vilei de la Izvorani: „Mi-a dat niște bani”. Fostul afacerist a recunoscut cine deține, în prezent, locuința

Se întrevede o speranță pentru Irinel Columbeanu, la ceva timp după ce a ajuns la sapă de lemn, de data aceasta fiind vorba de vila de la Izvorani. Fostul afacerist și-ar putea-o recupera, după ce a pierdut-o din cauza datoriilor.

​Irinel Columbeanu și-ar putea recupera vila de la Izvorani, după mai mulți ani de când a pierdut-o. Fostul afacerist a avut parte de un șoc, atunci când, în anul 2020, vila a luat foc.

Irinel Columbeanu și-ar putea recupera vila de la Izvorani

Vila impunătoare pe care Irinel Columbeanu o deținea în Izvorani a ajuns o ruină, după ce a fost mistuită de flăcări, ore întregi, în anul 2022 (VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Acum, aceasta se află în posesia unei avocate pe care Irinel Columbeanu o cunoaște.

În cadrul unui live pe TikTok, fostul soț al Monicăi Gabor a precizat că avocata i-a plătit o anumită sumă de bani, fiind vorba de un contract de vânzare-cumpărare.

„E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară”, a spus acesta.

Irinel Columbeanu nu și-a permis că plătească asigurarea casei

Din cauza problemelor financiare pe care le avea, Irinel Columbeanu nu și-a permis să plătească asigurarea casei și a fost nevoit să vândă tot ceea ce avea, inclusiv singurul ceas pe care îl mai avea.

Cu toate că se afla într-o situație disperată, în care nu credea că va ajunge vreodată, Irinel Columbeanu a sperat că își va reveni. Mai mult decât atât, știe că, în acea perioadă, a pierdut foarte mulți bani, dar a preferat să nu le țină socoteala.

„Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieții, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a precizat Irinel Columbeanu.


Distribuie