• Home
  • Știri
  • Irinel Columbeanu, în lacrimi, la azil, după gestul fiicei! Ce a făcut Irina

Irinel Columbeanu, în lacrimi, la azil, după gestul fiicei! Ce a făcut Irina

Irinel Columbeanu, în lacrimi, la azil, după gestul fiicei! Ce a făcut Irina
Irinel Columbeanu, după decenii în care s-a bucurat la maximum de tot ceea ce poate oferi o avere colosală, a ajuns la azil. Informațiile despre fostul milionar de la Izvorani au ajuns și în SUA, iar Irina Columbeanu a făcut un gest care l-a făcut să lăcrimeze pe fostul afacerist.

Ce a făcut Irina pentru Irinel Columbeanu! Fostul afacerist a început să plângă imediat

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, împlinește 17 ani peste doar câteva luni. După ce, în ultimii ani, a locuit alături de mama sa, Monica, și de Mr. Pink, adolescenta nu a uitat totuși de clipele fericite petrecute în brațele tatălui ei, Irinel Columbeanu, la Izvorani.

Iar vestea că fostul om de afaceri a ajuns la azil a făcut-o să îi sară imediat în ajutor. Mai ales că, așa cum deja știe toată lumea, Irinel Columbeanu nu are pensie încă, deși a ajuns la 66 de ani și, acum, trăiește din ajutorul pe care unii prieteni îl oferă.

Așa că Irina Columbeanu a ”spart” pușculița și i-a trimis tatălui său niște bani. O sumă mai mult simbolică, nu una atât de mare încât să îl scape de probleme. Dar, trebuie precizat, o sumă mare pentru orice adolescent din SUA. Mai exact, vorbim de 200 de dolari.

Atunci când a văzut gestul pe care l-a făcut fiica lui, Irinel Columbeanu a rămas cu totul și cu totul impresionat. Ba chiar, dându-și seama de ceea ce înseamnă el pentru fiica sa, a început să plângă, lacrimile curând șiroaie pe obrajii îmbătrâniți de vârstă și de nesfârșitele probleme pe care le are.

Irinel Columbeanu a ajuns la azil

În urmă cu câteva săptămâni, Irinel Columbeanu s-a văzut pus în fața unei decizii dificile. Mai exact, el a fost nevoit să apeleze la serviciile unui azil pentur a avea unde să locuiească și să doarmă. Asta după ce, de un timp încoace, cu ajutorul prietenilor, reușește să își asigure mâncarea de zi cu zi.

El s-a mutat în azilul în care a locuit în ultimii ani de viață și tatăl său, dar și Zina Dumitrescu.

Acolo, el este găzduit de Ion Casian, proprietarul stabilimentului recunoscând că, momentan, nu îi cere bani pentru cazare, Irinel neavând pensie. Asta deși cazarea ar costa în jur de 4000 de lei, lunar.

”Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi.

Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, spunea Ion Cassian

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni.

Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a declarat Irinel Columbeanu.


Distribuie