• Home
  • Povești
  • Iti Aduci Aminte Draga Mea De Prima Noapte…N-Ai Avut Timp Nici Ciorapii Sa-I Dai Jos De Pe Tine..Da Imi Amintesc ..Acum Pana Te Hotarasti Tu Am Timp Sa..

Iti Aduci Aminte Draga Mea De Prima Noapte…N-Ai Avut Timp Nici Ciorapii Sa-I Dai Jos De Pe Tine..Da Imi Amintesc ..Acum Pana Te Hotarasti Tu Am Timp Sa..

Iti Aduci Aminte Draga Mea De Prima Noapte…N-Ai Avut Timp Nici Ciorapii Sa-I Dai Jos De Pe Tine..Da Imi Amintesc ..Acum Pana Te Hotarasti Tu Am Timp Sa..
-Iti aduci aminte,draga mea, prima noapte de dragoste?N-ai avut timp nici ciorapii s-ai dai jos !- spune cu nostalgie sotul.
– Da imi amintesc, raspunde sotia.Acum pana te hotarasti tu, am timp sa impletesc doua perechi.

Citeste si urmatorul banc:

Ion:
– Fa Marie? Ai vrea sa mergem cu o masina mare cu multi cai putere pe care nu trebuie sa o conducem noi, pentru ca are sofer?
Maria:
– Vai, Ioane, de cand astept acest moment!
Ion:
– Atunci hai repede ca vine autobuzul!

Citeste inca un banc bun

Intr-o noapte, in timp ce un cuplu se pregatea sa adoarma, sotul isi bate incet sotia pe umar si incepe sa ii frece gentil bratul.
Sotia se intoarce catre el si spune:
– Imi pare rau, draga. Am o programare maine la ginecolog si vreau sa raman proaspata.
Sotul, refuzat, se intoarce si incearca sa adoarma. Dupa cateva minute, se intoarce din nou si incepe iar sa bata usor umarul sotiei.
De data asta ii sopteste la ureche:
– Ai cumva programare si la stomatolog?

Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc, se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini.
– In mod sigur esti dentist!
– Cum ti-ai dat seama?
– Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data.

Dupa ce fac oamenii dragoste, ea spune:
– Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist!
– Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti daiseama?
– N-am simtit nimic!


Distribuie