• Home
  • Știri
  • Iubitul secret al Alinei Sorescu este un prezentator celebru de televiziune: „Am ieșit de câteva ori”. Cu el a avut prima relație frumoasa cântăreață

Iubitul secret al Alinei Sorescu este un prezentator celebru de televiziune: „Am ieșit de câteva ori”. Cu el a avut prima relație frumoasa cântăreață

Alina Sorescu se află acum în plin proces de divorț. După o relație de 12 ani de zile, artista și Alexandru Ciucu au decis, anul trecut, că povestea lor de iubire s-a terminat. Despărțirea nu a fost una ușoară, iar cei doi încă se luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Însă, cu cine s-a iubit cântăreața înainte să își cunoască fostul soț?

În ultimii 12 ani, viața Alinei Sorescu a fost legată de cea a lui Alexandru Ciucu, bărbatul cu care a fost căsătorită și alături de care are două fetițe. Însă, înainte să îl întâlnească pe acesta, cântăreața a avut și alte relații, una dintre ele cu un prezentatorul celebru. Însă, legătura celor doi a fost ținută departe de lumina reflectoarelor.

Alina Sorescu, iubire secretă
Alina Sorescu a fost mereu o persoană extrem de discretă și a preferat să își țină viața amoroasă departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, unele dintre relații în care aceasta a fost implicată au devenit publice, iar una dintre ele a luat prin surprindere pe toată lumea.

Se pare că înainte să îl întâlnească pe Alexandru Ciucu, Alina Sorescu s-a iubit cu nimeni altul decât Gabriel Coveșanu. Relația celor doi a fost una de scurtă durată, iar artista a încercat să o țină cât mai departe de atenția publică.

Însă, cel care a dezvăluit-o a fost chiar Cove. În urmă cu ceva timp, acesta recunoștea că el și Alina Sorescu au avut o legătură aparte. Se pare că aceștia au încercat să formeze un cuplu. Timp de o lună au ieșit la diverse întâlniri, însă în cele din urmă și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru altul și au decis să o apuce pe drumuri diferite.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alină. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva”, declara Cove, în urmă cu ceva timp.


Distribuie