• Home
  • Știri
  • Laurențiu Reghecampf a plecat singur în Arabia Saudită. Motivul pentru care iubita însărcinată nu-l poate însoți

Laurențiu Reghecampf a plecat singur în Arabia Saudită. Motivul pentru care iubita însărcinată nu-l poate însoți

Laurențiu Reghecampf a plecat singur să antreneze echipa Al Tae din Arabia Saudită, fără iubita lui, Corina Caciuc, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor. Din fostele două căsnicii, Laurențiu mai are doi fii. Un apropiat al cuplului a dezvăluit din ce motiv Corina nu-l poate însoți în Orientul Mijlociu.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de mai mulți ani. Împreună au un fiu, Liam, în vârstă de 1 an. Recent, cuplul a anunțat că vor mai avea un copil. Din primele două mariaje, Laurențiu mai are două băieți, Luca și Laurențiu Junior. În momentul în care el și Corina s-au cunoscut, Laurențiu încă era căsătorit cu a doua soție, Anamaria Prodan.

Motivul pentru care Corina Caciuc nu-l poate însoți pe Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită, însărcinată fiind: „Nu i-a convenit situația”
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat în vara anului 2021, însă divorțul dintre ei încă nu s-a pronunțat. Din acest motiv, Laurențiu nu se poate recăsători cu actuala parteneră. Acesta este și motivul din cauza căruia Corina Caciuc nu-l poate însoți în Arabia Saudită. Statul din Orientul Mijlociu interzice cuplurilor necăsătorite să locuiască împreună.

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare. Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș. Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorită cu el”, au declarat surse apropiate cuplului, pentru Click!.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț de Anamaria Prodan înainte ca iubita lui să rămână însărcinată
După ce a fost acuzat că s-a despărțit de Anamaria Prodan doar pentru că actuala parteneră, Corina Caciuc, a rămas însărcinată, Laurențiu Reghecampf a clarificat că relația dintre el și impresară se destrămase cu mult înainte.

„Eu cred că am băgat divorțul cu o lună sau două înainte să rămână gravidă Corina. Nu a avut nicio legătură divorțul cu faptul că a rămas gravidă. Nu”, a declarat Laurențiu Reghecampf în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Despre o viitoare căsătorie, Laurențiu a mai declarat: „Urmează, vedem. În momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam. Important e să îmi termin divorțul. Important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”.


Distribuie