• Home
  • Știri
  • Laurentiu Reghecampf, tata tata pentru a patra oara. Mesajul Corinei Caciuc

Laurentiu Reghecampf, tata tata pentru a patra oara. Mesajul Corinei Caciuc

Corina Caciuc tocmai a adus pe lume un nou membru al familiei! Laurentiu Reghecampf a devenit tata pentru a patra oara! Partenera sa a impartasit si prima imagine de la acest moment minunat! Iata mesajul plin de emotie pe care l-au transmis!

Este o zi deosebita pentru familia lui Laurentiu Reghecampf! Corina Caciuc, partenera sa, a adus pe lume recent un copil.

Antrenorul este extrem de fericit si abia asteapta sa-si tina in brate cel de-al patrulea fiu. Vestea sarcinii a adus o mare bucurie in inima sa, asa ca acest moment este cu adevarat special!

Corina Caciuc a adus pe lume un baietel.

Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc sunt impreuna de aproximativ doi ani, perioada in care au experimentat cele mai frumoase momente ale vietii de familie! Au devenit parinti ai unui baietel perfect sanatos, iar acum familia lor s-a marit!

Corina Caciuc a fost cea care a impartasit vestea pe retelele de socializare si a publicat o imagine speciala, direct din spital, in timp ce isi tine bebelusul la piept. Atat ea, cat si Laurentiu Reghecampf sunt extrem de fericiti si nerabdatori sa-si traiasca viata in patru, alaturi de bebelusul lor si de fiul lor mai mare, Liam.

”Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc pe Instagram.

Cei doi mai au un fiu impreuna.
Laurentiu Reghecampf a devenit tata pentru a patra oara! Antrenorul are un fiu cu prima sa sotie, Mariana, si un fiu cu Anamaria Prodan. Dupa ce a inceput relatia cu Corina Caciuc, in scurt timp a devenit tata pentru a patra oara.

De data aceasta, partenera sa i-a daruit cel de-al patrulea fiu. Cei doi nu au dezvaluit pana acum numele micutului, dar au anuntat ca este baietel.


Distribuie