• Home
  • Știri
  • Leo de la Strehaia, propunere incredibila pentru Irinel Columbeanu: „Daca esti si tu de acord”

Leo de la Strehaia, propunere incredibila pentru Irinel Columbeanu: „Daca esti si tu de acord”

Leo de la Strehaia a creat un adevarat eveniment pe propriul sau canal de YouTube, facand publica o stire uluitoare care a captat atentia audientei! Se pare ca sora sa, cunoscuta sub pseudonimul Olga Originala, isi doreste sa-si uneasca destinele cu Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a ajuns recent intr-un centru de ingrijire pentru batrani, similar celui in care tatal sau a fost internat acum cativa ani. Odata cu trecerea timpului, Irinel a resimtit nevoia de ingrijire specifica varstei, optand pentru aceasta solutie pentru a se bucura de asistenta specializata necesara.

In urma mutarii lui Irinel Columbeanu la centrul de ingrijire pentru batrani, atentia mass-media si a publicului s-a indreptat catre el. Chiar si Leo de la Strehaia a acordat o atentie deosebita acestei situatii, mai ales dupa ce sora sa a facut cunoscuta intentia ei de a se casatori cu fostul om de afaceri. Declaratia surprinzatoare facuta de personajul controversat a starnit interesul general, si intentioneaza sa se deplaseze personal la centrul de ingrijire pentru a-i prezenta lui Irinel propunerea de casatorie:

„Am o veste pentru voi, in exclusivitate. Sora mea vrea sa se marite. Cu cine credeti ca se marita? Cu domnul Irinel Columbeanu. Daca vrea sa se marite, ma duc acasa dupa ea sa o iau, ca s-o duc la Irinel la azil.

O sa mergem sa facem propunere sa vina sa stea la noi la Strehaia, ii dam o camera in casa noastra, mancare. Irinele, sa vezi cum e sa aiba o tiganca griJa de tine! E number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectam si te apreciem ca ai ajutat multa lume, acum vrem sa iti oferim si noi un ajutor”, a spus Leo pe YouTube.

Sora lui Leo vrea sa formeze o familie cu Irinel Columbeanu
„Nu trebuie sa te simti aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea sa te ia de barbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo. Are casa, ce mancam noi mananca si el, nu sa-l lasam acolo, cum l-am vazut la televizor. Sau cum barfeste toata lumea, ca e la azil. Vrem sa sarim in sprijinul tau. Olgai ii place de foarte mult timp de tine si acum a prins ocazia.

Daca esti si tu de acord, trebuie sa apreciezi si tu, ca esti barbat ca lumea, milionar, ca tot milionar o sa ramai.

Eu zic sa stai sa o asculti pe sora mea, pe Olga, ea vrea sa vina sa te ceara de barbat”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Cum a raspuns Irinel Columbeanu
Invitat in cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, fostul magnat a fost intrebat daca a fost contactat de Leo de la Strehaia sau de sora acestuia.

„Brancu: V-a sunat Leo de la Strehaia?

Irinel Columbeanu:Nu m-a sunat. Nici viitoarea pretendenta.

Brancu: V-ati duce intr-o asemenea „aventura”?

Irinel Columbeanu: Sincer, mi se pare foarte departe si eu nu prea am tangente cu chestiile astea. Ideal ar fi de vazut in realitate, deci tot trebuie sa ma duc pana acolo. E draguta (n. red Olga de la Strehaia)”, a fost dialogul dintre Irinel Columbeanu si Cristi Brancu, in cadrul unui show TV.


Distribuie