• Home
  • Sănătate
  • Lidia Fecioru a devaluit care este planta ce vindeca sufletul si mintea

Lidia Fecioru a devaluit care este planta ce vindeca sufletul si mintea

Lidia Fecioru a dezvaluit la Antena 3 care este planta ce vindeca mai multe boli. Bioenergoterapeutul a spus cum se face ceaiul de craite.

”Sunt foarte bune ca medicament. Floarea se foloseste des la diverse preparate. O putem bea ca ceai, o putem face ulei pentru boli de piele cum ar fi psoriazisul sau anumite iritatii.

Cum se prepara acest ulei: se pun 150 gr de flori tocate bine intr-un borcan de 500 ml. Jumatate de borcan de flori tocate si jumatate cu ulei de floarea soarelui. Se lasa o saptamana, 10 zile la macerat, la intuneric, apoi se strecoara.

Au un miros foarte puternic si sunt importante pentru sistemul nervos, pentru a adormi, pentru a ne vindeca sufletul, mintea. Ajuta la regasirea de sine. Tratamentul de face 2-3 luni: 21 zile cu 7 zile pauza.

Se bea cate un pahar pe tot parcursul zilei. Daca vrem pentru stomac sau pancreas se pun 2-3 flori la un pahar de apa, deci mai concentrat. Bem ceai din ele pentru ca este foarte aromat si bun” a explicat Lidia Fecioru

Lidia Fecioru, despre dulceata care dizolva pietrele la rinichi.
„Acesta este un leac pentru cei care au pietre la rinichi. Aceste pietre la rinichi se dizolva foarte bine cu dulceata de ceapa.

Reteta este foarte simpla. Se curata doua kilograme de ceapa si se toaca. Ceapa o tocam ca la ciorbita. Se adauga si doua kilograme de zahar.

Punem totul intr-o cratita si amestecam pana se face o pasta galbena. Dupa ce intreaga compozitie a prins o culoare aramie, umplem un borcanel cu aceasta dulceata. Restul se poate pune la frigider.

Timp de cinci zile luam cate o lingura de dulceata de ceapa atat dimineata, cat si seara. Dupa aceste zile, putem urina intr-un recipient. O sa vedem pietricelele. Este buna si pentru raceala”, a mai spus Lidia Fecioru.


Distribuie