• Home
  • Horoscop
  • Lidia Fecioru a facut anuntul! Asta e singura zodie care moare cu secretul tau. Nu va spune niciodata ce ai povestit

Lidia Fecioru a facut anuntul! Asta e singura zodie care moare cu secretul tau. Nu va spune niciodata ce ai povestit

Lidia Fecioru a spus, la Antena 3, care este cea mai de incredere zodie din horoscop. Semn intens, al mortii si renasterii, acesti nativi sunt patimasi, misteriosi, profunzi si persistenti.

„Mori ca sa devii” este un dicton celebru al lui Goethe care surprinde foarte bine principiul zodiei. Acesta este semnul renasterii, transformarii profunde, mortii si regenerarii.

Se ataseaza atat de mult de idealuri, principii, oameni, lucruri, incat deseori are nevoie de o criza profunda, care sa-l trezeasca la realitate si sa-i schimbe complet viziunea.

Nativii acestei zodii sunt penetranti si incisivi, magnetici si paradoxali. Nu renunta la scopurile si planurile lor, oricate obstacole ar intalni in cale.

Nimic nu pare sa-i intimideze, pastrandu-si cumpatul si mimica impenetrabila in orice conditii.

Sunt pasionali, au dorinte intense, greu de inteles de alte semne zodiacale.

Sunt mai interesati de sentimente decat de aspect si forma si fiind un semn fix, opun deseori rezistenta schimbarilor, cu exceptia celor care sunt initiate si pregatite de ei.

Cauta in permanenta sub fata vizibila a lucrurilor si vad dincolo de mastile sociale ale oamenilor.

Ei nu se multumesc sa priveasca si sa accepte aparenta lucrurilor, ci vor sa mearga la radacina lor. Uneori, oamenii din preajma acestor nativi pot avea senzatia ca vad prin ei.

Ea a marturisit ca daca vrei sa povestesti cuiva un secret si nimeni sa nu-l afle atunci trebuie sa alegi un Scorpion.

„Unica zodie care moare cu secretul tau chiar daca nu mai vorbeste cu tine este Scorpionul. El moare cu secretul tau. Ei nu vor spune niciodata ce le-ai povestit nici daca mor” a spus Lidia la Antena 3.


Distribuie