• Home
  • Știri
  • Liviu Vârciu a ajuns, din greșeală, în casa rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție: „Nu mai scap toată viața mea”

Liviu Vârciu a ajuns, din greșeală, în casa rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție: „Nu mai scap toată viața mea”

Liviu Varciu a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, dar căsnicia lor nu a durat mult. Deși au încercată să își salveze relația, cei doi au divorțat cu mare scandal. După ani de zile de la despărțire, Liviu Vârciu a avut parte de o situație neașteptată chiar în emisiunea „Poftiți pe la noi’.

Liviu Vârciu a devenit viral pe TikTok după ce a nimerit, din greșeală, în curtea rudelor Adelinei Pestrițu. Momentul a avut loc într-o ediție mai veche a emisiunii „Poftiți pe la noi’, de la Antena 1. Situația a fost amuzantă atât pentru Liviu Vârciu, cât și pentru telespectatori.

Liviu Vârciu a ajuns, din greșeală, în casa rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție
Liciu Vârciu a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu. După un an de mariaj, cei doi au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Deși separarea lor nu a fost una tocmai plăcută, cei doi au mers mai departe și și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Într-o ediție a emisiunii Poftiți de la noi, de la Antena 1, Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză neașteptată. Pe TikTok a devenit virală o secvență mai veche din cadrul emisiunii moderate de Nea Mărin, în care Liviu Vârciu nimerește în curtea rudelor Adelinei Pestrițu, fosta lui soție. Prezentatorul Tv nu și-a imaginat niciodată că va ajunge vreodată în casa rudelor fostei soții.

„Am nimerit la mătușă-mea și la unchi-miu, pe care nu i-am văzut niciodată în viața mea. Dar care, ce crezi? Sunt neamuri cu mine. „Pestriți’, dar neamuri cu mine (…). Mamă, mamă, nu mai scap toată viața mea!’, a mărturisit Liviu Vârciu. Iuliana Luciu, care era alături de Liviu Vârciu, a făcut haz de necaz. „Nu pot să-mi dau seama, din toate casele și locurile în care puteam să mergem, am nimenir fix unde-și dorea Liviu. Atât de entuziasmat era, că a ajuns în sânul fostei lui familii.’

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu au divorțat după un an de căsătorie
Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au cunoscut în anul 2008, la nunta Andreei Bănică. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar în anul 2009, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au căsătorit chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ei bine, dragostea dintre ei nu a durat prea mult, iar un an mai târziu au divortat. A urmat un scandal mediatic, presărat cu împăcări și despărțiri.

„Motivul e unul cât se poate de simplu: ne-am dat seama că nu ne-am maturizat îndeajuns încât să putem avea o relaţie. E vorba despre lipsa de maturitate.’, declara Adelina Pestrițu. În prezent, amândoi au relații cu alti parteneri și au devenit părinti. Liviu Vârciu are trei copii, pe Carmin, din relația cu Ami Teiceanu, o fiică și un băiat cu actuala parteneră, Anda Călin.


Distribuie

Îți recomandăm să citești și