• Home
  • Știri
  • Mama lui Jador a spus sincer ce crede despre Oana Ciocan. Logodnica manelistului era de față

Mama lui Jador a spus sincer ce crede despre Oana Ciocan. Logodnica manelistului era de față

Jador și Oana Ciocan formează un cuplu de aproximativ șase luni, iar relația lor a evoluat rapid. În acest interval scurt, Oana a avut ocazia să-i cunoască părinții lui Jador și să petreacă timp alături de ei, indicând o legătură tot mai profundă între cei doi.

Jador are o legătură specială cu părinții săi, iar Oana, viitoarea lui soție, a reușit să se integreze perfect în familie. Ea nu doar că i-a întâlnit pe părinții artistului, dar și-a petrecut timp cu aceștia, fapt demonstrat printr-un videoclip postat de Jador pe TikTok.

Mama lui Jador o adoră pe Oana Ciocan
Mama lui Jador a fost complet cucerită de Oana, exprimându-și recunoștința față de Dumnezeu pentru o asemenea noră. Aceasta este foarte fericită pentru fiul ei și nu contenește cu laudele la adresa Oanei.

Mai mult, având în vedere că cei doi s-au logodit în timpul unei ediții Survivor All Stars, au început să discute și despre copii. Mama lui Jador este nerăbdătoare să devină bunică și speră că cei doi vor avea în curând nepoți.

„M-am rugat la Dumnezeu și Dumnezeu mi-a dat o binecuvântare. Frumusețe! Dumnezeu a dat. Îi dă Domnul și pe aceia, trebuie să ne dea și nouă un nepoțel, doi, trei, patru”, a declarat mama lui Jador cu bucurie.

Tatăl lui Jador este sceptic în privința nunții
În timp ce mama lui Jador este foarte entuziasmată de relația fiului său, tatăl acestuia, Romeo Dumitrache, are o perspectivă diferită. Într-un interviu, el a dezvăluit că, în ciuda logodnei, Jador le-a făcut promisiuni similare tuturor fostelor iubite, lucru care îl face să creadă că relația actuală ar putea să nu dureze prea mult.


Distribuie