• Home
  • Sănătate
  • Mama pune sare și cuișoare în prag. La început nu înțelegeam de ce făcea asta, dar acum repet după ea

Mama pune sare și cuișoare în prag. La început nu înțelegeam de ce făcea asta, dar acum repet după ea

Ne plângem constant că avem puțină fericire în viață. Ne plângem că nu este suficientă odihnă și, în același timp, ne străduim pentru prosperitate financiară. S-ar părea că acestea sunt concepte opuse, pentru că din cauza leneviei și a existenței lipsite de griji, nu vei ajunge la bogăție. In orice caz…

Astăzi vom vorbi despre o știință vedica Vastu Shastra. Acestea sunt cunoștințe străvechi care au fost folosite de strămoșii noștri. Mama, când eram mică, făcea lucruri uimitor de interesante și spunea că așa poți atrage prosperitatea în casă. Iar mijloacele improvizate pe care le poți găsi cu ușurință acasă au ajutat-o ​​în asta.

Deci, Vastu Shastra se traduce prin „cunoaștere în casă”. Această învățătură ne prezintă o casă ca o ființă vie. De aici și atitudinea reverentă față de casa lui, ca față de un membru al familiei. Nu exista misticism in Vastu. Se bazează pe legile energetice, geometrice și informaționale ale Universului.

De exemplu, dacă spațiul interior are un impact negativ asupra ta și o persoană își construiește o casă contrar acestor legi, atunci într-o astfel de cameră oamenii vor începe să se îmbolnăvească, vor avea diverse probleme și gânduri negative.

Doar cu respectul pentru propriul acoperiș deasupra capului, o atmosferă confortabilă și sănătoasă va domni întotdeauna în casă.

Aduceți prosperitate financiară acasă cu sare
Sarea, după cum puteți vedea, are multe proprietăți utile. Nu numai că ne face mesele mai gustoase, ci îndepărtează și petele și chiar ne oferă o avere în casă. Nu este de mirare că strămoșii noștri l-au considerat un simbol al purității.

Astăzi voi împărtăși cu voi secretul modului de a vă asigura averea financiară.

Pentru a face acest lucru, amestecați puțină sare și 4-5 bucăți de cuișoare uscate. Ștergeți bine și puneți amestecul rezultat în cel mai îndepărtat colț al casei dvs. Așadar, sarea vă va scăpa de sărăcire, vă va proteja de adversități și chiar va umple camera cu aroma de armonie și pace.

Puteți crede sau puteți verifica. Cu toate acestea, suntem siguri că după astfel de manipulări, armonia și prosperitatea vor domni în casa ta foarte curând.


Distribuie