• Home
  • Știri
  • Meseria pe care a ratat-o Cătălin Măruță. Puțini fani știu că are studii în acest domeniu: “Simt că intru în rolul unei versiuni mai elegante”

Meseria pe care a ratat-o Cătălin Măruță. Puțini fani știu că are studii în acest domeniu: “Simt că intru în rolul unei versiuni mai elegante”

Cătălin Măruță a luat contact cu lumea media în timp ce era în facultate. S-a angajat mai întâi la un post de radio, după care a făcut trecerea către televiziune. Prezentatorul TV a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu și, deși este licențiat, nu a profesat niciodată în acest domeniu.

Din când în când, prezentatorul emisiunii de la Pro TV amintește de facultatea pe care a urmat-o. Chiar dacă viața l-a dus pe alt drum, Măruță nu a uitat de unde a plecat și care ar fi putut fi meseria lui astăzi.

”Uneori îmi place să mă îmbrac în costum! Chiar dacă drumul meu nu m-a dus spre avocatură, atunci când am ocazia port cu drag costumul. Simt că intru în rolul unei versiuni mai elegante. Cu siguranță, dacă aș fi rămas avocat, aceasta ar fi fost ținuta mea zilnică! Dar chiar și în alte domenii, stilul clasic și rafinat al costumului are un loc special în inima mea”, a scris prezentatorul TV de curând, pe Facebook, în dreptul unei imagini cu el îmbrăcat elegant.

În perioada în care s-a mutat de la Târgu Jiu, orașul lui natal, în București pentru studii, Cătălin Măruță s-a confruntat cu numeroase provocări. Prezentatorul TV a povestit, la un moment dat, că a împărțit pliante în studenție, pentru a câștiga bani de buzunar.


Distribuie