• Home
  • Horoscop
  • Mihai Voropchievici, cifra norocoasa pentru fiecare zodie: „Este o forta”

Mihai Voropchievici, cifra norocoasa pentru fiecare zodie: „Este o forta”

Cifra norocoasa. Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, care sunt cifrele norocoase pentru cele 12 zodii. Afla care este cifra norocoasa pentru zodia ta:

„Cifra 1 mai poate reprezenta si adunarea numerelor 10, 29, 28. Tot ce e adunat si da 10 si simplificat ajunge la 1, este o zodie norocoasa pentru nativii din zodia Leu.

Este caracterizata prin daruire si puterea de a conduce. Cel care are 1 este o forta, iar cel cu 10 conduce. De la 10, te duci la 19. Deja aici tu conduci, dar trebuie sa dai dovada de altruism. Liderul 1, trebuie sa dea si de la el ca sa fie apreciat. 28 este o cifra fantastic de puternica. Este ca un magnet care atrage bogatia.

Cifra 2 este pentru Raci. 2 reprezinta armonie si siguranta, lucru care ii caracterizeaza pe Raci. Daca nu au asta, nici in cuplu nu pot trai. 11, 20, 29 sunt alte numere norocoase. Deja au si ei alte cifre norocoase.

Cifra 3 este impartita de Berbec si Scorpion.
Berbecul este deschizatorul de drumuri, iar Scorpionul este alt norocos pentru ca are o credinta nemarginita. Tot ce inseama mistic, insa este de neinteles. 12, 21, 30 sunt alte numere norocoase.

Articolul continuă după reclame

Cifra 4 poate ajuta nativii din alte zodii. Fecioara si Gemeni. Mai ales la locul de munca. Fecioara este fantastic de muncitoare, iar Geamanul este guraliv. Cifra 4 mai este si o cifra a saraciei. Trebuie multa munca.

Cifra 5 este pentru Sagetatori.
Poarta o energie pozitiva si transmite mai departe toate starile benefice celor din jur. 5 este cifra de mijloc si pastreaza energii. Este versatil si nu poate trai singur. Singur face tampenii.

Cifra 6 care este cifra care aduce succes in toate relatiile pentru Tauri si Balante. Este cifra ajutorului, a armoniei si a caminului fericit. Tot ce fac in viata trebuie sa faca cu dragoste de Dumnezeu.

Cifra 7 este apanajul Capricornii.
Acestia vor lua decizii corecte in momentele de cumpana si nu vor da gresi niciodata. Au o credinta nemasurata. Sunt constienti ca pot face lucruri bune pentru cei din jur.

Cifra 8 este apanajul Varsatorilor.
Acest infinit este al ganditorilor. 26 este si simbolul banului. Astia sunt bogati chiar daca nu fac nimic. Banii vin chiar in momentul de criza.

Cifra 9 este cifra Pestilor.
Ii accepta, le ofera sprijin si le lamureste mintea care de multe ori este cu prea multa ceata”, a spus numerologul Mihai Voropchievici


Distribuie